Narava, Zanimivosti

Želel je končati svoje življenje: NE BOSTE VERJELI, KAJ JE STORIL NJEGOV PES!

Zgodba danes 26 letnega Byrona Taylorja, te bo pustila brez besed.

Pred nekaj leti je šlo Byronu v življenju vse narobe. V zelo kratkem obdobju je izgubil službo, nato ga je zapustila še punca. Iz hiše mu je odnesla ves denar, tako da si Byron ni mogel privoščiti niti plačilo položnic. Zapadel je v hudo depresijo, pričel je popivati. Enostavno ni videl izhoda iz teh težav, zato se je odločil narediti konec.

Pripravil si je vrv, na katero se je nameraval obesiti, nato pa odšel v pritličje hiše, da bi napisal poslovilno pismo za svojo družino.

Pričel je s pisanjem, nato pa ga je nekaj presenetilo. Njegov psiček Geo je sedel nekaj metrov stran od njega, v svojem gobcu pa je držal vrv, katero si je Byron pripravil v sobi zgoraj. Byron je mislil, da se Geo pač želi igrati z vrvjo, zato mo ju je, kot to že ničkolikokrat poprej, poskušal izpuliti iz gobca.


Ampak tokrat se Geo ni želel igrati. Vrvi ni in ni spustil iz primeža svojih zob. Takrat je Byron spoznal, kaj mu sporoča psiček. V tem trenutku se je zamislil in spoznal, da ni vse tako črno kot se zdi in da se da iz kakršnih koli težav izkopati. Opustil je idejo o samomoru.

Danes je Byron srečen, uživa življenje, nikoli pa ne bo pozabil dejanja svojega rešitelja, Gea.

Se tudi vi sprašujete, kako je mogoče, da je psiček čutil lastnikovo namero? No, vsekakor pa ne pravijo zaman, da je pes človekov najboljši prijatelj!


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.