Narava, Zanimivosti

Psička je noro lajala na nosečo lastnico: Ko je ta obiskala zdravnika pa ŠOK! Poglej, kaj so odkrili…

Psi imajo zelo dobro razvite čute. Poleg odličnega voha, sluha in vida, imajo očitno odlično razvit tudi tako imenovani šesti čut. Preberi si to zgodbo, pa boš v to verjel še bolj.

 

Psička Keola živi s svojo lastnico Alhanno in lastnikom Rickyjem v Angliji. Keola je del družine in obožuje svoja lastnika, kot vsak pes. Alhanna je leta 2015 zanosila.

Na začetku je pes bil srečen, ko je videl, kako mladi lastnici raste trebuh. Nato pa se je nekega dne obnašanje Keole spremenilo.

Obnašanje psičke je postalo zelo nenavadno, tega lastnik in lastnica nista bila vajena. Kar naenkrat je psička kazala veliko zanimanje za nosečnicin trebuh. Začela je lajati, cviliti, vedno je postala nemirna, ko sta bili v istem prostoru. Kakor, da bi želela s svojim obnašanjem nekaj sporočiti.

Nosečnica je začutila bolečine v trebuhu, zato se je odpravila k zdravniku, ki pa ni odkril ničesar. Mislili so, da je vse v redu, pa ni bilo..

Alhanna pa je čutila bolečine še naprej, ob tem pa je bila vse bolj prepričana, da njena bolečina škoduje njenemu še nerojenemu otročičku.

 

Ko se je vrnila domov, je Keola mirno sedela in jo gledala. Naredila je fotografijo in to objavila na splet, njeni prijatelji pa so v trenutku v en glas povedali, da psi čutijo, kadar nekaj ni v redu.

Alhanna se je naslednji dan vrnila k zdravniku, takrat pa so našli problem.

 

Zdravniki so ugotovili, da je Alhanna blizu smrti. Imela je dvojno in zelo redko infekcijo ledvic. K sreči je v pravem trenutku prišla v bolnišnico, kjer so opravili operacijo. Alhanna se lahko zahvali predvsem svoji psički Keoli, saj bi le nekaj dni pozneje lahko njeno zdravje in življenje bilo v hudi nevarnosti.

 

Nosečnica je nekaj mesecev pozneje rodila, na svet je prišel mali Lincoln. S psičko sta v trenutku postala prava prijatelja. Keola je fantastičen pes, ki je svoji lastnici in njenemu otroku rešil življenje.

Loading...