in

SMEH: Poglejte, kakšne pritožbe so dobili turistične agencije od svojih strank, NORO!

Poglejte si 20 pritožb, ki so jih dobile turistične agencije. Smeh zagotovljen. Katera od 20-tih te je najbolj nasmejala?

1. ”Naši gostje so se pritoževali, da so v apartmaju mravlje. Ko smo jih uničili, pa so nas obtožili, da smo ”uboge” mravljice zastrupili.

2. ”Zunaj smo čakali v vrsti – in to brez klime!

3. ”Zaradi prevelike količine klora v bazenu, so se mi posvetlili lasje!

4. ”Na počitnicah v državi Goa (Indija) sem bil razočaran, ker je skoraj vsaka restavracija stregla hrano, v kateri je bila začimba kari (tipična indijska začimba). Ne prenesem pikantne hrane

5. ”Razumem, da kolibe v divjini nimajo elektrike, a res bi nam lahko omogočili polnjenje mobilnih telefonov

6. ”Na plaži ne bi smeli dovoljevati sončenja ”zgoraj brez”. Zelo je bilo moteče za mojega moža, ki se ni mogel sprostiti.7. ”Šli smo na počitnice v Španijo in imeli težave s taksisti, saj so bili vsi Španci.

8. ”Rezervirali smo izlet v vodni park, a nam ni nihče povedal, da moramo s seboj prinesti kopalke in brisače. Predvidevali smo, da bo vse to vključeno v ceno

9. ”Plaža je bila preveč peščena!10. ”Ugotovili smo, da pesek v resnici ni bil tak, kot je bil na sliki v brošuri. Tam je bil prikazan, da je bel, v resnici pa je bil rumen.11. ”Nihče nas ni opozoril, da bodo v morju ribe. Otroci so bili prestrašeni!

10. Ugotovili smo, da pesek v resnici ni bil tak, kot je bil na sliki v brošuri. Tam je bil prikazan, da je bel, v resnici pa je bil rumen.

11. Nihče nas ni opozoril, da bodo v morju ribe. Otroci so bili prestrašeni!

12. ”V brošuri je pisalo, da ima apartma popolnoma opremljeno kuhinjo, a v predalu sploh ni bilo rezalnika za kumare.

13. ”Naš enosobni apartma je bil veliko manjši od trisobnega, ki so ga imeli naši prijatelji.

14. ”Naš let z Jamajke domov v Anglijo je trajal kar 9 ur, medtem, ko so naši ameriški prijatelji domov leteli le 3 ure. To se nam ne zdi pošteno!

15. ”Popikali so me komarji. V brošuri komarji niso bili omenjeni.

16. ”Morje na križarski ladji je bilo preglasno!” Je gospa zapisala v pritožbo in zahtevala, da ladijske kabine opremijo z boljšo zvočno izolacijo.

17. ”Na počitnicah v Španiji je bilo čisto preveč Špancev. Na recepciji so govorili špansko in tudi hrana je bila španska. Nihče nam ni povedal, da je v Španiji toliko tujcev.

18. ”S fantom sva rezervirala sobo z dvema ločenima ležiščema, dali pa ste naju v sobo z zakonsko posteljo. Mislim, da ste krivi vi, da sem na dopustu zanosila. Če bi naju dali v sobo, ki sva jo rezervirala, se to ne bi zgodilo

19. ”V opisu hotela je pisalo ”Brez frizerjev”. Kar je bilo mišljeno, da v bližini ni frizerski salonov. Ogorčen gost je nadrl receptorja: ”Sem šolan frizer! Ali to pomeni, da v vašem hotelu nisem zaželen!?”

20. ”Na potovanju po Aljaski se je nek potnik pritožil zaradi nizkih temperatur in zahteval povračilo stroškov za nakup toplih oblačil: ”Vsa potovanja bi morala biti usmerjena v tople kraje, sploh se nisem mogle kopati in domov nisem prišel prav nič zagorel!”

Zmago Jelinčič nad prejemnike socialne podpore: “Kdo bo futral to bando?”

VIDEO: Gradbenik je ostal brez plačila za svoje delo, zato se je odločil posredovati..