Šokantno

ŠOKANTNO: Skril zaročni prstan v torto, ona pa ga je pogoltnila in…

Dogodek, ki bi si ga morala zapomniti zavedno, se je spremenil v tragedijo.

Moški iz St. Paula v Minnesoti je želel presenetiti svojo punco. Povabil jo je na večerjo, ki je potekala čudovito. Pripravljen je imel zaročni prstan v vrednosti 65 tisoč dolarjev. Ampak tukaj se je zataknilo…

Osebju restavracije ja naročil, da prstan skrijejo v čokoladno tortico. Večerjo je par opravil, sledila je sladica. Ampak zgodila se je tragedija. 27 letnica je pričela jesti torto, a ni opazila prstana ter ga je pogoltnila. Nemudoma se je začela dušiti.

Očividci pravijo, da so poklicali reševalce takoj zatem, ko se je ženska začela dušiti. Prisotni v restavraciji so zatem, ko je ženska izgubila zavest, pričeli z oživljanjem, a na žalost zaman, bilo je prepozno.

Moški, ki je načrtoval romantično zaroko, je končal za zapahi. Aretirali so ga zaradi povzročitve uboja iz malomarnosti, grozi mu do 25 let zapora.

Poročnik Francis Craig iz policijske postaje v  Minnesoti je povedal: “Le kakšen idiot bi skril prstan v čokoladno torto? Ti mladeniči poskušajo s temi romantičnimi potezami osvojiti dekleta. Če bi jo zaročil kot v starih časih, kot pravi moški, nebi prišlo do te tragedije.”

Kakšen pa je vaš komentar na ta nesrečni dogodek? V kolikor načrtujete zaroko, nikar ne skrivajte prstana v hrano. V filmih mogoče izgleda romantično, ampak kot vidite, lahko vodi do tragedije.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.