Šokantno

ŠOKANTNO: V avtomobilu je posnela zadnje sekunde svojega življenja…

Socialna omrežja je preplavil posnetek dogajanja tik pred nesrečo, ki jo je izzvala nevestna 21 letna voznica.

Avstralka je s svojim avtomobilom v nedeljo pozno ponoči povzročila prometno nesrečo. Na cesti v Sidneyu se je zaletela v drug avtomobil. Na kraju nesreče je umrla, njeni sopotnici pa sta bili hudo poškodovani. Moška iz nasproti vozečega avtomobila sta tudi utrpela hude poškodbe.

Med vožnjo se je 21 letnica premikala na nasprotni vozni pas, na katerem se je približal drugi avtomobil. Igrala se je igro ”strahopetci”. Pri tem dejanju je pozirala prijateljici, ki je celotno dogajanje tudi snemala.

Tik pred koncem posnetka se na obrazu voznice vidi grozljiv izraz, nato pa se posnetek prekine. 21 letna voznica je v bolnišnici umrla.

Upajmo, da se takšnih iger ne bo nihče več igral. Delimo ta posnetek naprej, kot svarilo vsem mladim, da si ne bi slučajno med vožnjo privoščili kaj podobnega. Hvala. Poglejte si še grozljiv posnetek.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.