Šokantno

ŠOKANTNO: Zaposleni v mrtvašnici zaspal med delom, sodelavec ga je odpeljal v…

Beaumont, Texas | Zaposleni v Jefferson County mrtvašnici umrl nenavadne smrti.

Policijska postaja Beaumont poroča o nenavadni smrti. 48-letni Henri Paul Johnson, zaposleni v tamkajšnji mrtvašnici, je med delom zadremal, saj je na delovnem mestu prebil že 16 ur.

Medtem ko je spal, ga je sodelavec zamenjal z 52 letnikom, žrtvijo prometne nesreče ter ga odpeljal v krematorij.

Preden so ugotovili zmoto, je 48 letnik že bil izpostavljen temperaturam nad 700 stopinj Celzija.

Jenna Davis, ena izmed Henrijevih sodelavk, je po vklopu krematorijske peči slišala krike, a bilo je prepozno. Povedala je:

“Sprva nismo vedeli, od kod prihaja kričanje. Ko smo ugotovili, kaj se je pravzaprav zgodilo, je bilo že prepozno. Čeprav smo nemudoma ugasnili peč, je bil sodelavec že upopeljen.”

Zaposleni, ki je zakrivil napako in v krematorij zapeljal svojega sodelavca, je bil v službi šele nekaj dni, zato je pozabil preveriti oznako na truplu.

Jenna Davis

Policija je primer zaključila, krivda mladega zaposlenega je bila izključena. Čeprav bi ga lahko doletela obtožba za povzročitev smrti iz malomarnosti.

 


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.