Šokantno

SRBIJA: Svojo punco je peljal v porodnišnico na porod, nato je počilo…

Zakaj je usoda včasih tako kruta?

Pred nekaj tedni se je v Srbiji zgodila nepredstavljiva tragedija. 27 letni bodoči ponosni očka, Stefan Ilić, je svojo nosečo partnerko Jovano Milenković peljal v porodnišnico, saj je bila končno pripravljena na porod.

V avtu sta jima družbo delala še njena sestra in oče, ki sta nestrpno čakala, da končno spoznata novega člana družine. Sreča pa ni trajala dolgo. Prišlo je do hude prometne nesreče.

Na zaledeneli cesti je v njih priletel avtobus. Bodoči očka Stefan Ilić je umrl na kraju nezgode, njegova noseča partnerka pa je bila zelo hudo poškodovana. Dekle so iz avta gasilci reševali kar 20 minut.

 

Medicinska sestra je dejala, da je bilo ogromno krvi. Sestra in oče dekleta sta bila lažje poškodovana, mlada mamica Jovana pa je v bolnišnici umrla.

Zdravniki so uspešno opravili carski rez, otroka so rešili. Na svet je privekal deček, težek 3,5 kilogramov. Novorojenček pa je ostal brez staršev in že ob rojstvu postal sirota.

Če zares obstaja neka višja sila, se človek včasih vpraša, zakaj se morajo dogajati takšne stvari? Logične razlage sigurno ne bomo našli…


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.