Šport

Pred 20 leti jo je mati zapustila v porodnišnici: Zdaj je izvedela, da je njena hči svetovno znana!

Jessica je punca, rojena v Rusiji sredi Sibirije. Prirojeno je imela napako, rojena je bila brez golenice, zato sta se starša odločila, da ne bosta skrbela za njo. Svoje prvih nekaj mesecev življenja je preživela v sirotičnici sredi Sibirije.

 

Nato jo je posvojil ameriški par, Beth in Steven Long. Paru so v Rusiji povedali, da deklica nima nobenih še živečih sorodnikov. V ZDA so deklici amputirali spodnji del nog in naučila se je hoditi s pomočjo proteze.

 

Po 19-tih letih je Jessica želela resnico. Stopila je v kontakt z ruskimi oblastmi, da bi izvedela kaj več o svojih bioloških starših. Izvedela je, da so še vedno živi. Njena največja želja je bila, da jih spozna. Želela je izvedeti, kdo ji je podaril življenje, čeprav sta zadnjo skrbela Beth in Steven, krušna starša.

Njena biološka mati je bila šokirana, ko je izvedela, kdo je njena hčerka, ki jo je pred leti zapustila.

Dogovorili sta se za srečanje. Ko je Jessico biološka mati zagledala, je delaja: “Moja majhna deklica, zelo mi je žal!”. Na veliko presenečenje, pa je Jessica srečanje komentirala na Facebooku. V komentar je zapisala: “Enostavno imam rada svojo biološko mamo!”.