in ,

VIDEO: Marko Potrč v podporo Novaku Djokoviču: “Pribili so ga na sramotilni steber”

O dogajanju iz Avstralije s tenisačom Novakom Djokovičem je svoje mnenje povedal tudi Marko Potrč. Poglejte, kaj je povedal. Ob videu je zapisal:

“NOVAK JE PRIBIT NA SRAMOTILNI STEBER NAŠEGA ČASA
V slogi je moč. Tudi v teh časih smo to že velikokrat videli. Spomnite se samo taksistov, ki so se povezali, delovali složno in dosegli spremembo vladnega odloka. In to še vedno ni jasno marsikomu. Kaj menite, učitelji, ste res tako nemočni? Je res tako težko stopiti na stran otrok? Vem, da vas je kar nekaj takšnih, ki se ne strinjate s tem maltretiranjem otrok ter uničevanjem otroštva. Ampak očitno še nismo tako daleč.
Podobno naj vprašam športnike in športnice. Razumem razloge, ki so vam do zdaj izklopili logiko in kritično razmišljanje. Ker, če ste želeli zaščititi svojo kariero, je bilo lažje pač plavati s tokom. Mnogi ter mnoge veste, da počnete določene stvari in sodelujete v propagandi pa vam tam globoko spodaj nekaj govori »je denar vreden tega?«.
Se opravičujem in veste, da vas spoštujem, a to, da recimo trenerji nosijo maske sredi gozda, na prostem ali ob progi… vam je to normalno? Se kdaj vprašate, kdaj bo tega konec? Vam jaz povem? Ko boste videli in spoznali, da morate postati Nole. Vsi moramo. Takrat, ko boste vsi ali velika večina Nole, bodo obstale tako vaše kariere kot tudi vaša pokončna drža.”

VIDEO: Gasilci posneli boj z ognjem na Nanosu, poglej si posnetek intervencije!

AVTOMOBILIZEM: Range Rover je obtičal na zasneženi cesti, poglejte, s čim se je brez težav pripeljal mimo…