Uncategorized, Zabavno

Mož jo je prevaral, ona pa je njegovi ljubici napisala pismo: TO JE PISALO V NJEM!

Ste bili kdaj prevarani? Potem sigurno veste, da je to eden najhujših načinov izdaje zaupanja partnerja in težko je preboleti tako dejanje nezvestobe.

Varanje je očitno vsak dan bolj priljubljen šport med nezvestimi posamezniki, ki jim primanjkuje samozavesti in očitno niso sposobni reševanja težav, ki se pojavijo v partnerskem odnosu, zato se zatečejo k takim podlim stvarem.


 

Dobro je sicer, da se zavedamo, da do prevar ne prihaja kar čez noč. Razlogov je lahko več in eni od teh so naslednji:
– oseba ni zadovoljna v partnerskem odnosu,
– zaljubljenost v drugega,
– želi poskusiti nekaj novega/drugačnega,
– razlog je lahko tudi lahko socialna potrditev s strani drugega
– ali pa celo potrditev statusa (če izberejo lepo – bogato – mlado ljubimko / ljubimca, s tem lahko posameznik dobi občutek večje lastne vrednosti).

Gospodična, ki je ugotovila, da je bila prevarana, s strani partnerja, se je odločila da bo partnerjevi ljubici napisala kar pismo. Poglejte kaj je napisala:

Za tvoje dobre ne bom omenila tvojega imena. Predobro ga poznam in si ga ne morem izbiti iz glave. A tebi, ki si me ranila, tebi, ki si mi ukradla ljubezen, tebi, ki si mislila samo na svojo srečo – hvala! Nikoli se nisva srečali, a sem prepričana, da veš, kdo sem. Sem ženska, ki si jo odrešila na najbolj čuden možni način. Moj fant me je varal s tabo. Preko socialnih omrežij si morala vedeti, da obstajam.  Zdaj bi lahko rekla ”čestitam, zmagala si” ali pa celo ”zaslužita si drug drugega”. A ne bom. Rekla ti bom hvala. 
Morda misliš, da te sovražim, ker si drugi ženski storila to, česar se vsaka najbolj boji. A te ne sovražim. Naredila si mi neverjetno uslugo, nekaj, kar si nisem upala narediti sama.  Hvala, ker si me osvobodila. Hvala, ker si me obvarovala pred prihodnostjo, polno bolečine in laži. Hvala, ker si mi skozi vajina dejanja pokazala njegov pravi obraz. Hvala, ker si mi dala razlog, da se rešim največje blokade, s kakršno sem se kdaj soočila. Hvala, ker si odprla vrata moji prihodnosti.  Hvala, ker si prevzela odgovornost. Dala si mi razlog, da odidem in znova začnem.

Hvala, ker si me spomnila, da veljam več od laži in prevar in da mi zaradi tega ni treba trpeti čustvenih zlorab in travm. Hvala, ker si me spomnila, da ima moj oče vedno prav in ker si mi pustila, da znova občutim veliko ljubezen in prijateljstvo. To, na kar sem že pozabila.  Hvala, ker si mi pokazala, da obstajajo boljši načini za zapravljanje mojega časa in solz. Hvala, ker si me spomnila, da sem brez svojih vrednot v življenju nihče. Hvala, ker si mi dala možnost, da znova doživim prvi zmenek, še en prvi poljub, priložnost za iskreno in izpolnjujočo ljubezensko zvezo.

Hvala, ker si me spravila na kolena, ker si me spomnila, kako je čutiti bolečino, saj brez nje ne moremo razumeti lepote ozdravljenja.  Brez slabega ne moremo razumeti to, kar je dobro. Brez tvojega vpletanja ne bi izgubila svoje sape, a sem se zaradi tebe naučila znova dihati.

Hvala ti. 
Iskreno.
Dekle, ki si ji pomagala, da postane svobodno. 

Se strinjate z napisanim? Mi se ne bi mogli bolj, pogumni gospodični pa lahko le čestitamo.

Vir: Radio1.si