Zabavno

MAŠČEVANJE: Ugovotila je, da jo mož vara. Poglejte, kaj mu je pripravila za rojstni dan…

Danes vam predstavljamo zgodbo ženske, ki se je svojemu možu odločila pripraviti zares nepozabno presenečenje.

Ugotovila je, da jo vara, zato se je odločila za maščevanje. Saj veste kako pravijo… Maščevanje se servira hladno.

Preberite si njeno izpoved:

”Imela sem občutek, da me mož vara. Konstantno se je smejal, ko si je dopisoval, vedno pa je rekel, da si piše s svojo mamo. Skoraj vsak dan je v službi ostajal tudi izven delovnega časa, ko pa sem poklicala njegove sodelavce so rekli, da je odšel že več ur nazaj. Ko sem ga vprašala kaj se dogaja, mi je z nasmehom odgovoril, da si to v pisarni počnejo neprestano. Zadnjo črto sem potegnila, ko je on rabil mleko ob 23:30 uri, vrnil pa se je šele ob 02:00 uri domov.

Torej, sumi so bili upravičeni. Najela sem zasebnega detektiva. Najboljše od vsega pa je to, da so ti dokazi zasebnega detektiva najbolj pomagali pozneje, pri ločitvi. Minilo je več mesecev, bližal se je njegov rojstni dan. Sprašujete me, zakaj za vraga sem čakala več mesecev, preden sem se z njim soočila? Odgovor je pa je preprost. Želela sem zbrati čimveč dokazov, iskala pa sem tudi že novo stanovanje za nov začetek v življenju.

Slika je simbolična

Ko sem ga vprašala kaj si želi početi za rojstni dan, mi je rekel, da lahko grem s prijateljicami iz mesta, saj bo on tako ali tako moral ostati v službi. Vedela sem, da se nekaj dogaja, ko sem v omari našla skrit šampanjec in dva kozarca. Kaj sem storila? Odpravila sem se k svojim prijateljem, zgledalo je, kot da bom zapustila mesto. Od tam sem nato poklicala njegove starše in nekaj skupnih prijateljev.

Povedala sem njim, da sem mu pripravila veliko darilo. Prepričala sem jih, da se bomo skupaj pretihotapili v najino stanovanje. Prinesli smo tudi torto in sladkarije. Pred stanovanjem smo se vsi skupaj dobili ob 8:30 uri zjutraj. Vseh 8 povabljenih se nas je stlačilo v dvigalo. Njegova mama je držala torto, jaz pa sem jih opomnila, da naj bodo tiho kot se le da. Odklenila sem vrata, potem pa smo se vsi skupaj odpravili v spalnico. Ko smo odprli vrata spalnice pa je sledilo, za nekatere, grozljivo presenečenje.

Presenečenje je bilo to, da je moj mož, moj bivši, tam ležal z žensko, popolnoma nag. Njegova mati je spustila torto, sestra je začela kričati, jaz sem se delala kot da nič ne vem, njegovi prijatelji so le nemo gledali. Ženska si od panike ni mogla obleči niti spodnjic.

 Zagotovo je bilo eno od najlepših presenečenj v mojem življenju.”

Delimo to zgodbo o maščevanju tudi med prijatelje in družino.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.