Zabavno

GALERIJA: Nekoč je veljala za najgršo nevesto sveta, ko boš videl kako izgleda danes… NORA SPREMEMBA!

Se spomniš te viralne fotografije mlade Rusinje, ki so jo označili kot najgršo nevesto na svetu?

Punca  se je srečno poročila, kasneje rodila zdravega otroka, a so kritike še vedno deževale. Zlobni jeziki so se spraševali, kaj njen mož vidi na tako grdi ženski. Mož jo je imel rad takšno kot je in se s tem ni obremenjeval, njej pa je nekega dne prekipelo.

Odločila se je za spremembo.

Najela je nutricionista, ki ji pripravil načrt za dieto, začela je obiskovati fitnes in kmalu svojo postala prav fit. A to ji ni zadostovalo, zato se je odločila storiti še več.


Zaradi redkih las je posegla po transplantaciji in tako končno dobila pričesko, kakršno si je od vedno želela. Obiskala je tudi plastičnega kirurga in si dala “popraviti” še ostale dele obraza, s katerimi ni bila zadovoljna. In kako punca izgleda danes? Ne boste verjeli svojim očem!

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.