Zabavno

SLOVENEC ZAPISAL: Slovenke so nesposobne kmetice, tako jih jaz izbiram na zmenkih…

Na spletni strani najbolj poslušanega radia v Sloveniji, Radia 1, smo zasledili zelo zanimiv prispevek.

Na zasebno sporočilo se je uredništvu Radia 1 oglasil poslušalec, ki je sicer zaradi vsebine sporočila, želel ostati anonimen.

Očitno so ga Slovenke dodobra razjezile. Poglejte kaj je zapisal:

Enkrat sem na vašem radiu zasledil temo o tem, kaj vse bi moral znati vsak pravi moški. Slišano me je razjezilo, saj se ponovno upošteva le en vidik in eno plat zgodbe. Zato vam pišem in dovolim objavo, ker sem prepričan, da nisem edini s takšnim mišljenjem.

Fotografija je simbolična

Kaj bi morala znati vsaka prava ženska? Minili so namreč časi, ko so ženske pridno skrbele za gospodinjstvo in vzgajale otroke, kar poglejte, koliko je karieristk, ki se pehajo za boljšimi plačami in popolnim življenjem, ki ga nato kažejo na družbenih omrežjih. Pa tale zajtrček s prijateljico, pa noge fotkat pa čisto svežo barvo nohtov pokazat. Ob takih ženskah se mi bruha! Sem samski in to z razlogom! Vse ženske, ki jih spoznam, so namreč žal totalno nesposobne in imajo dve levi roki.

In podobno pravijo moji samski prijatelji. Potem pa se ženske sprašujete, zakaj ne zadržite tipa! Lahko si prava packa v postelji, ampak če si packa tudi na splošno, potem res ni nič čudnega, da te tip po hitrem postopku odj*be! 


 

Verjetno se bo slišalo čudno, ampak ko spoznavam nove ženske, naredim manjši test, ki mi pove zelo veliko. Ženske danes so nesposobne kmetice! Če ne opravi tega testa, jo odjeb*m, saj s takšno žensko nimam kaj početi! Po dveh ali treh zmenkih predlagam, da bi se dobila pri njej doma in si po večerji ogledala film.

Tako preverim dve stvari: Ali bo sama dala pobudo, da bo ona tista, ki bo skuhala in tako pokazala, da je gostoljubna, ali pa bo kot vse te kmetice, ki si želijo enakopravnosti med spoloma in predlagala, da kuhava skupaj. Če pridem k tebi na obisk, pričakujem, da se potrudiš vsaj toliko in pripraviš jajca, lahko mi namažeš tudi turistično pašteto na kos svežega kruha. Druga stvar, ki jo preverim pa je, kako pospravljeno ima stanovanje. 

In ob zadnjem sem se že večkrat zgrozil. Bejba navzven čista, urejena, ni da ni. Njeno stanovanje pa pravi svinjak. Cunje kar čez stol, posoda v pomivalcu verjetno že več dni, da o kopalnici ne govorim. Zdaj pa ne vem, imamo samo jaz tako srečo ali so res vse ženske take nemarne packe? 

Fotografija je simbolična

Z zadnjo sem zdržal tri mesece pa še to bolj na silo, saj sem, priznam, užival v s****. Vsaj nekaj, ker ostalo je bilo katastrofa. Kamorkoli sva šla, je bejba pričakovala da plačam, za lepotičenje je potrebovala ne vem koliko časa, zato sem jo seveda vedno čakal. Kuhala ni, ker se ji zdi to nepotrebno dokler nima otroka, raje je hodila po restavracijah, seveda na moj račun ali pa se je preprosto povabila k svojim staršem. Kupuje neke bio izdelke in tofu na tri tisoč načinov, ki si ga da v solato in to je višek njenih gurmanskih podvigov.

 Po tistem, ko sva se poslovila je celo imela toliko “jajc”, da me je poklicala in prosila, če bi peljal njen avto k vulkanizerju, češ da ne ve točno kaj reči(!). Ne me j*bat, kaj pa naj bi jim rekla?! 

Po mojem skromnem mnenju bi vsaka prava ženska definitivno  obvladati naslednji dve področji: Kuhanje in ostala gospodinjska dela, torej da je ona tista, ki pripravlja obroke za svojega partnerja. Če ne zna poskrbeti zame, kako bo za najinega otroka?! Skrb za otroke. Kakorkoli obrnemo ženska je tista z materinskim nagonom in kdo bo bolje skrbel za otroke kot ona sama. Oče seveda pomaga po najboljših močeh, ampak glavnina je na njeni strani. 


 

Pač sem starokopiten, jaz pa bom k vulkanizerju peljal avto, zamenjal žarnico in domov nosil denar. Preprosto nerazumljivo mi je, zakaj bi morale biti ženske tiste, ki domov prinašajo večino prihodkov.

Ampak dokler bodo ženske tako nesposobne kot so dandanes in ne bodo ugotovile, da ne samo, da mora moški lepo poskrbeti za njih, ampak tudi obratno, do takrat si bom očitno na kruh sam mazal turistično pašteto.

Slovenec je s svojim zapisom močno razjezil predvsem ženske seveda. Kakšno pa je vaše mnenje o njegovem zapisu?

VIR: Radio 1


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.