Zabavno, Zanimivosti

TRAČ: Kako je nekdanja zmagovalka Big Brotherja Pia Filipič izgledala pred spremembo spola?

Saj se verjetno še vsi spomnimo Pie Filipič, ki je pred dvema letoma zmagala v Big Brotherju.

Veliko večino je šokirala s tem, ko je povedala, da se je rodila kot moški in se v stilu Salome kasneje prelevila v žensko.

Primorka Pia, se je torej rodila kot moški z imenom Elvis, kar pa je težko ugotoviti na prvi pogled, saj Pia z izredno privlačnim videzom ne zbuja nobenih sumov o svojem spolu. Kot smo utegnili izvedeti, je Pia transseksualka, ki ne mara govoriti o tem, da je bila v preteklosti fant, saj se počuti kot ženska.


 

Pia, ki je že tako in tako videti kot izredno zapeljiva ženska, si je ime uradno spremenila takoj, ko je dopolnila 18 let, že dalj časa pa si je želela operacije, s katero bi spremenila spol.


 

Očitno pa se želja po spremembi spola ni uresničila, saj je Pia po zmagi začela zapravljati za nove obleke in drage zabave. Njene oboževalce je začelo skrbeti, da bo njena nagrada izpuhtela v zrak, preden si bo uspela uresničiti življenjsko željo in si spremeniti spol. Če ji je to uspelo nismo uspeli izvedeti.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.