Zabavno, Zanimivosti

Žena prišla zgodaj iz službe in našla moža z drugo: Poglej, kako ji je situacijo razložil!

Žena je prišla predčasno iz službe in našla moža, v postelji z drugo, mlajšo ženo.

“BARABA! Kako si mogel? Vedno sem ti bila zvesta? Vzela bom otroke in se ločila! Pripravi se!”, mu je v jezi odgovorila žena.

Mož ji je hladnokrvno odgovoril: “Počakaj draga, vse ti bom razložil!” Žena mu je odvrnila: “No, da slišim, to bo itak zadnje, kar si mi kdaj povedal!”

 

In mož je začel:

“Vozil sem se iz službe in ko sem stal na križišču, sem zagledal mlado žensko. Pristopila je ter me povprašala o prevozu. Izgledala je, da res potrebuje pomoč. zato sem jo zapeljal.”

“Nosila je umazana oblačila in izgledala je zares lačno. Zato sem ji ponudil včerajšnje kosilo. Ti ga itak nisi hotela jesti, saj si dejala, da se bojiš debelosti. Pa sem ga dal njej. Potem sem ji dejal, naj se oprha. Stuširana ni mogla nazaj obleči tistih umazanih oblačil, zato sem ji dal tvoje kavbojke. Ti si itak rekla, da jih ne boš nosila, saj v njih tvoja zadnjica izgleda ogromno. Pa sem jih ponudil tej ženski.”

“Ponudil sem ji tudi tvojo bluzo, ki je nisi nikoli nosila. Saj veš, tisto, ki ti jo je kupila moja sestra. Nisi je hotela nositi, saj ne maraš moje sestre. Dal sem ji tudi tvoje čevlje, ki jih nisi nikoli obula, ker nekdo v službi ima iste.”

“Ko sem jo pospremil do vhodnih vrat, sem na njenem obrazu videl, da mi je zelo hvaležna. No, punca se je obrnila k meni in me vprašala: Imaš še kaj, kar tvoja žena ne uporablja?”

“In sva končala v postelji…”