Zanimivosti

AKTUALNO: Kje vse bomo lahko koristili VAVČER ZA 200 eur? Ne bo vnočljiv v….

Vlada je potrdila predlog prejema vavčerja za turizem, ki ga bomo prejeli vsi državljani. Prejeliga ga bodo tudi upokojenci, študentje in kmetje, otroci in mladostniki do 18 leta pa bodo prejeli vavčer v višini 50 eur.

Kje in kako pa bo mogoče te vavčerje izkoristiti?

Rok koriščenja je do konca tega leta, o tem če so prenosljivi med družinskimi člani pa še niso odločali. Znano je le, da ta kupon ne bo del regresa oziroma nadomestilo zanj.


Vavčer ne bo vnočljiv na lokacijah, kot so gostilne ali restavracije, ampak ga boste lahko koristili le za nastanitev v hotelih, počitniških domovih, avtokampih, itd.

Matej Tonin pa je na Twitterju zapisal, da vlada v tretjem svežnju daje gospodarstvu nov zagon. Tretji sveženj tako vključuje vavčerje za:

  • počitnice v Sloveniji za vsakogar,
  • subvencije skrajšanega delovnika,
  • podaljšan ukrep čakanja na delo v turizmu,
  • odpravo administrativnih ovir pri izvedbi strateških investicij.

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.