Zanimivosti

AKTUALNO: Mamica zaskrbljena, poglejte kaj so njeni 6 letni hčerki PREPOVEDALI V ŠOLI!!!

Na Facebooku kroži zapis mamice, ki je zgrožena nad dogodkom, ki ga je doživela njena 6 letna hčerka v šoli. Mamica je zapisala:

Bolj razmišljam, manj mi je jasno, kako vzgajati otroke. Kaj je prav in kaj narobe.

Včeraj je mojo 6 letno hči v šoli prevzela babi in učiteljica ji je naročila, da mora staršem nujno povedati, kaj je otrok naredil in da jo moramo poučiti, da se to ne sme delat.

Otroci so se v podalšanem bivanju lovili in je hči 6.let, ki je lovila med lovenjem objela drugo puncko.

Objela jo je!!! ni je tepla, brcala, žalila…V otroški razigranosti jo je objela.

Na žalost nisem razmislila in sem hci takoj opozorila, da se to ne dela. Danes imam slabo vest na polno. Hči ničesar ni naredila narobe. Še več, naredila je po otroško čist prav. Jaz pa jo zato opozarjam in se z njo prerekam, ji razlagam nesmisel glede korona ukrepov,… Hallo.

Kar je bilo lani normalno, letos ni. Sproščena otroška igra, pa je polna odraslih napotkov, predsodkov in nesmiselnih pravil.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Spodaj prosti spis učiteljici, ki je namenoma pisan na roko in upam, da ga bo razumela.


 

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.