Zanimivosti

AKTUALNO: Marko Potrč odgovoril na očitne znane Slovenke, “A mi morda v Sloveniji grozi kaj, pred čemer bi naj ‘bežal’?”

Na Facebooku smo lahko spremljali besedni dvoboj Marka Potrča in Oriane Girotto.

Oriana je Marku očitala njegov “pobeg” na Švedsko. Na njegovo Facebook objavo je pripisala komentar:

”Da, to upa povedati od tam. Sem si pa ne upa. Naj sem pride protestirat. Je bil pa najbolj strahopeten in zbežal. Tako bi pa vsak znal, ne.”

Seveda pa ji Marko ni ostal dolžan. Poglejte, kaj ji je odgovoril:

“Tebi, gospodu Hojsu in mnogim SDS privržencem lahko odgovorim, da je Slovenija moj dom, moja dežela in nihče od vas si je ne more lastit. Tega vam ne dovolim. To je od nas vseh! Pika. Komaj čakam, da spim spet v svoji postelji, na zemlji, ki sem jo podedoval od prednikov. Še enkrat; to je moj dom! Zato je interpretacija, da bi ‘bežal’, absurdna. Nedopustna. A morda česa ne vem? A mi morda v Sloveniji grozi kaj, pred čemer bi naj ‘bežal’? Ali ste morda ti in tebi podobni zgolj jezni, ker se tudi mene in mojih otrok ni zaprlo kot živali? Kot mnogo sodržavljanov. Če te to jezi, da smo v teh mesecih slovenskega zapora, živeli svobodno v drugi deželi in s tem nikomur tukaj nismo predstavljali ‘smrtne grožnje’, ker je tako živelo tudi na milijone drugih ljudi tukaj, je morda bolj na mestu, da se vprašaš, kakšni ljudje vodijo našo državo. Predvsem pa, kako funkcioniraš sama, glede na to, da tebe skrbi/jezi/vznemirja, kje je nekdo drug, ki s teboj sicer nima niti najmanjše povezave. Saj smo vsaj uradno še svobodni, mar ne? Ali kršim kak zakon s tem pa ne vem?”

”Ni enostavno, a prav zato sem upravičeno ponosen, da sem uspel ustvariti kar nekaj odličnih poslovnih vezi tukaj, narediti že 3 projekte v zelo kratkem času in zgraditi osnovo za neodvisnost od Slovenskega trga. Ker doma očitno nad nami sedijo gospodarji, ki lahko z enim navzdol obrnjenim prstom ogrozijo eksistenco nekoga, ki jim ni po godu. Zaenkrat sem zelo dobro uspel tukaj ustvariti dovolj priložnosti, da sem zagotovil lepe dni za moja otroka. In na to sem ponosen! Ker jaz za prihodek pošteno delam. Nisem se prodal. Ne eni in ne drugi strani. Pa sem vseeno preskrbel svojo družino! Nekaj, kar se je politika odločila ogroziti. To, da smo tukaj svobodni, je pa samo dodaten plus. Plus, ki ga želim predati tudi Slovencem. Ker bo morda, ampak res samo morda komu odprl oči. Da ne bodo iz medijev samo odzvanjale besede izbrancev, ki na pamet govorijo, zakaj ti Švedi lahko, Slovenci pa ne. Ker so drugačni in to in ono … Zato bi ti rad na srce položil, da se trudi biti dobra oseba. Želi drugemu dobro. Tudi, če nisi enakega mnenja kot ta oseba. Ne poznaš resnične zgodbe drugih ljudi. Ne poznaš izzivov pred katere so postavljeni. Predvsem pa ne postavljaj se nad druge, ker to samo priča o tem, kako nizko si sama.”

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.