Zanimivosti

AKTUALNO: Se spomniš malega Krisa, za katerega smo zbirali denar za zdravljenje? Poglej, kako izgleda danes!

Verjetno ga ni Slovenca, ki lansko jesen ni slišal za malega Krisa, ki smo ga s skupnimi močmi poslali na zdravljenje v ZDA.

Te dni pa ga je obiskal smučarski skakalec Žiga Jelar, ki je na svojem FB profilu tudi objavil fotografijo malega borca in pripisal:

”Fant, borec, razigran mladenič, za katerega je skupaj stopila celotna Slovenija. Še kako potreben je bil zdravila in dolge poti, za katero si mi tudi predstavljamo ne, kaj vse potegne za sabo. Junak in člani njegove družine pa so se je lotili odločno in pokončno.”

”Težko je opisati, kako lepo ga je videti nasmejanega, močnejšega, igrivega in še marsikaj … Enostavno ni besed. Prijetno večerno druženje s Krisom in z njegovo mamo, kjer prevladuje toliko pozitivne energije, srčnosti, odprtosti, predvsem pa skromnosti. Takšne zgodbe ti pridejo pod kožo in se zapišejo v srce!”


Fant, borec, razigran mladenič za katerega je skupaj stopila celotna Slovenija. Še kako potreben je bil zdravila in…

Objavil/a Žiga Jelar dne Sreda, 19. avgust 2020

Pa še video:

Pred kratkim sem bil na strnjeni obravnavi na URI Soča, kjer sem pridno telovadil, se trudil…predvsem pa koncno tudi uzival v druzbi otrok. Lepo je bilo❤Sedaj sem doma in pridno obiskujem terapije v domacem kraju…super mi gre. Lep topel pozdravcek vsem…uzivajte v poletju🌞❤

Objavil/a Go Help Kris dne Petek, 31. julij 2020

 

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.