Zanimivosti

AKTUALNO: Slovenec javno: “Bil sem na žariščih virusa, Corona ne obstaja!”

Kranjski mestni svetnik, Zoran Stevanović, je s svojo objavo na FB šokiral. Po njegovem mnenju, korona virus sploh ne obstaja in je izmišljotina globalnega načrta.


Poglejte, kaj je zapisal na svojem FB profilu.

”Ljudje, poslušajte me, prosim Vas! Bil sem en redkih, ki si je upal to trditi že od samega začetka. Ko je bilo še nehvaležno! Corona ne obstaja! Ne v takem smislu, kot nam jo predstavljajo. Bil sem na ‘žariščih’ domnevnega virusa. Ni bolnih! Lahko ima človek ta virus, ki je verjetno hitro prenosljiv, ampak nima simptomov. Nihče ne ve za kaj gre! Obstaja globalni plan, ki jim dobro uspeva! Nacionalne vlade to izkoriščajo za svoje rabote. Če je človeka, ki umira zaradi pljučnega raka, pred smrtjo pičil komar, ni umrl zaradi pika komarja. Enako je s corono.

V vsakem primeru boste morali upoštevati navodila kriminalnih vlad in nočem Vas prepričevati v nasprotno. Želim le, da veste, da je vse skupaj zarota! Ne teorija zarote, ampak zarota! Samo zavedajte se, da je najbolj zadovoljen suženj, prestrašen suženj. In to smo mi postali! Delite to, saj bodo osrednji mediji vsekakor izvedli pogrom nad menoj. Resnica in mediji so namreč skregani. Objem vsem, ki ga potrebujejo.’

 


Komentar?

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.