Zanimivosti

BEPOP: Tinkara povedala, kaj ji je pred nesrečo povedal Nejc

Sigurno se še tudi sami spomnite odlične skupine Bepop.

Skupina je poskrbela za številne hite. Verjetno pa se še tudi sami spomnite tragične nesreče Nejca, ki se je z motociklom usodno poškodoval.

Od tega je minilo že 17 let.


Bepop pa se po dolgih letih vrača, a tokrat brez Simona. Članica skupine Ana je za Žurnal24.si povedala povedala:

”Dolgo se je razmišljalo, kuhalo, premlevalo, mešalo in zdaj je ravno prav vroče, da vam lahko serviramo.”

Tinkara pa je povedala, kaj se je dogajalo usodnega petka, ko se je ponesrečil Nejc. 20 septembra je od tragičnega dogodka minilo že 17 let.

”Tudi, takrat, ko se je ponesrečil, je bil petek. Tisti dan bi morali kot presenečenje nastopiti na neki prireditvi. Poklical me je in rekel ’Tinči, še en krog se peljem z motorjem, potem se pa vidimo’, pa se žal nismo več videli.”

Nejc si je motocikel kupil le nekaj dni pred nesrečo, s prvim denarjem, ki so ga dobili od organizatorjev.

Tinkara je še razkrila:

”Potem nas je nek gospod, še danes ne vemo kdo, poklical in rekel, da je imel nesrečo in da je pri zdravniku. Čez pol ure je sporočil, da je Nejc umrl. To je bil za nas tak šok, da sprva sploh nismo dojeli. Spomnim se, da smo se pred odhodom na nastop zbrali pri Ani doma, njena mama nam je dala pomirjevala. Še danes ne moremo dojeti, da se je to zgodilo. Tako zelo smo bili povezani.”


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.