in

FOTO: Kako je Sonja iz Ljubezni po domače izgledala pred leti? Verjameš, da gre za isto osebo?

Nad Sonjo iz Ljubezni po domače se zgrinjajo komentarji glede ponesrečenih lepotnih posegov, a gre žal za zelo žalostno zgodbo tekmovalke iz resničnostnega showa.

V osnovni šoli sem bila buckasta, rada sem jedla. Bila sem grda račka, vedno ob strani, nisem se mogla vklopiti. Pri dvanajstih me je sošolec poklical ‘pujsi’ in ta stavek mi je še dolgo odzvanjal. Zbolela sem za anoreksijo, nato bulimija, s katerima sem se borila več let. V enem samem poletju sem shujšala za 8 kilogramov. A neznanci so me začeli lepše gledati, začela sem se lepše oblačiti in nositi petke,” je povedala Sonja.

“Ker sem v življenju doživela veliko težkega, se je moj obraz enostavno popačil. Od težke ločitve, mamine bolezni, očetove smrti. Ker sem edinka, so mi starši, sploh mama, pomemben faktor. Vsa čustva posrkam. Ko sem kot sestra delala na psihiatriji, pa sem le dobila malo tršo kožo, zato sem sedaj izredno previdna. Nikomur ne bom pustila, da pljuva po meni, vse sem dosegla sama. Tudi sama nikomur ne želim nič žalega, vsem z veseljem pomagam. Kličejo me Jakica Racman, pa naj me, saj je čisto simpatična. Za druge pa sem labod, ker imam lepo dušo,”  še pove Sonja.

Kako pa je Sonja izgledala pred leti? Bi verjeli, da gre za isto osebo?

VIDEO: Denis Avdić je izgubil vozniški izpit, poglejte kako je prišlo do tega!

VIDEO: Alisha Lehmann, nogometašica, nad katero so navdušeni vsi moški navijači