Zanimivosti

IZPOVED MOŠKEGA: “Moja žena je noseča, jaz pa ne morem imeti otrok”

Kaj vi mislite?

Pred kratkim se je moški na blogu spletnega dnevnika Redit potožil, da je pravkar ugotovil, da bo postal oče, ampak zaradi te “lepe” novice ni srečen.

Imava odlično zvezo, zelo sva srečna in najin odnos je odličen.

Poleg tega mi ona z ničemer ne pokaže, da bi me lahko prevarala in ne vem, kaj naj si mislim, je napisal zmeden človek na Reditu.


Konec lanskega leta so mu namreč diagnosticirali azoospermijo, pomanjkanje spermatozoidov v semenski tekočini, zaradi česar je ženina novica o “čudežni nosečnosti” zmedla.

Poročena sva tri leta, skupaj pa sva šest let – je napisal moški in dodal, da je njegova žena ena boljših oseb, ki jih je srečal v svojem življenju.

Pravi, da se dobro razumeta, zaradi česar je ta situacija za njega še težja, vendar pa tudi ve, da nikoli ni mogel spočeti otroka, saj so tako pokazali vsi testi, ki jih je opravil.

Spolno sva zelo aktivna, zaradi česar je bila najina zakonska zveza še boljša in ko se je izkazalo, da je test pozitiven, je bila presrečna – je zapisal.

Zdaj se je potožil, da v zadnjih dneh, odkar ve za nosečnost, razmišlja le o tem, kako žena ne kaže nobenih znakov krivde in ne pušča vtisa »nekoga, ki je prevaral partnerja«.

Njena služba je takšna, da je pogosto s strankami na večerjah, vendar nikoli nisem mislil, da me bo prevarala – je napisal in dodal, da je čudno, da “ žena vedno nosi enega od dveh parfumov, nekega večera pa dišala popolnoma drugače“.

Vendar pa ne verjame, da otrok ni njegov, zato je v tem času odšel še enkrat na pregled, kjer je ugotovil, da še vedno obstaja majhna možnost, da se je našel nek ‘aktiven’ spermatozoid.

To so mu na portalu potrdili tudi drugi moški s to diagnozo, nekateri od njih so kljub azospermiji uspeli postati očetje.

Kaj bi naredili v tej situaciji?


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.