Zanimivosti

ZANIMIVOSTI: Kaj pomeni, če imate grdo pisavo?

Sedaj veste, kaj odgovoriti naslednjič, ko vam bo nekdo prigovarjal zaradi pisave!

Če imajo vaši bližnji težave z dekodiranjem tistega, kar ste napisali, zaradi vaše nejasne in nečitljive pisave, je to dobra novica.

Na svetu je veliko več ljudi, ki pišejo grdo, od tistih, ki imajo urejeno pisavo in to pomeni, da ste ustvarjalna in inteligentna oseba.


Poglejte, kaj vaša pisava govori o vas:

1. Mislite s svojo glavo

Grda pisava je znak, da ste individualist in mislite s svojo glavo, namesto da slepo sledite za mišlenjem in pričakovanjem okolice.

2. Ste kreativni

Ljudje, ki nimajo dostojnega rokopisa, so običajno bolj ustvarjalni kot drugi, lahko pa tudi pomeni, da ste malo ekscentrični.

 

3. Zelo ste inteligentni

Če vaš svinčnik ne more slediti hitrosti vaših misli, je to znak visoke inteligence.

Torej, ne skrbite, če vam ljudje pogosto komentirajo vašo pisavo.

Vzemite to kot kompliment, saj raziskave kažejo, da je veliko nadarjenih ljudi slabo pismenih samo zato, ker njihovi možgani delujejo tako hitro, da nimajo časa razmišljati o urejenosti.

Na primer, Napoleon je imel strašno grdo pisavo, in tudi Freud ni slovel po lepi pisavi, poroča Times of India


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.