Zanimivosti

KMETIJA: Maja iz Kmetije je razkrila: “To je storil moj fant, ko sem prišla domov…”

Spletni portal Zurnal24.si je naredil intervju z Majo Alič, eno izmed superfinalistk letošnje Kmetije, ki smo jo lahko spremljali na POP TV. Kot smo že poročali, se je v šovu zapletla z Mitjo in tudi nas je zanimalo, kaj je storil njeni fant, ko je prišla domov.


 

Na vprašanje žurnalovih novinarjev o tem, da se je zapletla z Mitjo in kako je reagiral njeni fant, ko je prišla domov je povedala:

”Nisem se zapletla. To je bilo veliko prijateljstvo, dobro sva se razumela, ujela sva se.


 

Imava posoben karakter in naju je vse zanimalo, vse sva skupaj delala, trenirala. Sva bila tudi skupaj na seniku, je bil kakšen objem, kakšen poljub na lice, ampak to nič ne pomeni. Tudi z Borisom sem se objemala, me je kdaj poljubil na lice. Zdaj iz tega ven prihaja, kaj vse je bilo, ampak ne vem, mogoče je vse to stvar zavisti, ker ne vedo, kaj drugega govoriti.”

Veliko očitno Maja ni želela govoriti o romantičnih pripetljajih iz Kmetije, je pa zatrdila da njen fant ni storil ničesar in da še naprej ostajata par.

Je fant storil prav? Kaj menite? Kaj bi storili vi na njegovem mestu?

Zapišite v komentar 🙂

Vir: www.zurnal24.si


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.