Zanimivosti

KOMENTAR? “V oddaji Delovna akcija so jim prenovili hišo, oni pa se vozijo z BMW X5…”

V TV oddaji Delovna akcija so hišo obnavljali tudi družini Ržen, šest-članke družine, s težko življenjsko zgodbo.

Mama Snežana naj bi pred leti zaradi bolezni bila več tednov v komi, oče Evgen pa je preživel infarkt. Kar trije od štirih otrok bolehajo za astmo, 26 letna Marjetka pa je edina, ki ima trenutno službo. Pred kratkim se je hudo poškodovala v prometni nesreči.


Sedaj pa je na socialnih omrežjih prišlo do veliko zgražanja med nekaterimi ljudmi.

Družina si je sicer zaradi vseh udarcev usode sigurno zaslužila prenovo, nekateri pa so kritični, ker so pri družini opazili motocikle in prestižen avtomobil.

Poglejte, kakšni komentarji so leteli na prenovo:

”Kočevje je majhno mesto in se ljudje več ali manj poznajo, boli, ko pride taka družina z BMW X5 v trgovino, boli jih, ko vidijo hčerko Marjetko, kako se vozi v dobrem športnem avtu, boli jih, ko vidijo, da ima Evgen poleg BMW X5 še vrhunski štirikolesnik in poleg tega tudi otroci svoj nekoliko manjši štirikolesnik. Evgen ima v lasti traktor s priključki, puške za lov…. Tudi Marjetka ima svoj tekmovalni motor in to še zdaleč ne slab ali pa star.”

”Ta oddaja je meni že ves čas sumljiva, ker pretiravajo. Zdi se mi da ne pomagajo vedno tistim, ki si pomoč najbolj potrebujejo.”

”Ne, da jim nebi privoščila…..ja res je bila hiša polna vlage itd….jaz tudi gradim hišo in vem kje lahko zategnem pas,da bo vse čimprej končano….ne hodim na umetne nohte kajti obe hčerki sta jih imele..ne kupim si kolesa čeprav ga nimam kaj šele motor, avto vozim 19 let star itd itd, to ni revščina to je nepremišljeno zapravljanje denarja…Eno leto takšnega zapravljanja bi imeli nove okne in vrata. Res je v Sloveniji veliko bolj revnih ljudi ki bi potrebovali obnovo. Njim pa bi prav prišel svetovalec kje zapravljat denar…”

”Najlažje je naprcat froce pol pa pomagajte mi. Ok ne rečem obnovite jim hišo, ampak da dobijo še za kurjavo in na povrh še v hoferu še nakupovanje zastonj za eno leto, to pa je že malo preveč. Pa nisem jim fouš da nebo pomote. Če imajo za lepe nohte pa še nevem za kaj vse pol še morajo imet za hrano.”

”Mislim da bi morali bolj natančno preučiti situacije kandidatov. Še vedno TRDIM, da resnično revnih ne VIDITE in le ti tudi niso na vaših seznamih!”

Na obtožbe so se oglasili tudi pri Pop TV, kjer so pojasnili:

”Delovna akcija je projekt, kjer vsi delamo z dušo in srcem za izbrano družino. Potrebno je veliko planiranja in še več predanosti, mojstri delajo dneve in noči, da se tak projekt lahko izpelje. To družino smo izbrali, ker je bila hiša res v obupnem stanju, otroci bolni zaradi vlage. In kot pravi naša Ana: ‘Otroci so najbolj pomembni, treba jim je pomagati.”

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.