Zanimivosti

Marko Potrč: “Osnovnošolska matematika nam pove, NIMAMO REKORDNIH OKUŽB!”

Marko Potrč v novem videu pove, da rekordnih okužb res nimam, kot nam ga skušajo predstaviti mediji.

Ob posnetku je Marko zapisal:

“NIMAMO REKORDNIH OKUŽB!

NIMAMO »REKORDNIH« ŠTEVIL OKUŽB IN NE, MASKE NA PROSTEM NE BOM NOSIL!

DANES SE ZAVAJANJEM UPREMO!

Maske na prostem? Resno? Šolarji, ki bodo morali z masko na obrazu sedeti pri pouku kar nekaj ur? Resno?! A s tem se strinjate, zdravniki? Resno?!

To in gora drugih, novih nesmislov. Zakaj? Zaradi »rekordov«? Nimamo rekordov. To je preprosto zavajanje. Resnično absurdno je, da se mediji, gospa Beović, gospod Krek in gospod Kacin obnašajo, kot da smo 5-letni otroci, ki ne razumejo osnove računanja odstotkov.

Naj povem jasno 2 stvari:

    1. Gledati samo številke pozitivnih testov, ob tem pa zanemariti število vseh opravljenih testov na tisti dan, nato pa govoriti o »rekordih«, je absurd. Poročanje medijev, ki slepo sledijo besedam teh odločevalcev, je preprosto žaljenje osnovne človeške inteligence.
    2. Ti testi NE POTRJUJEJO OKUŽBE. Zato je nedopustno govoriti o okuženih na podlagi teh testov. Potrdijo zgolj in edino sled viru.sa. To pa nujno ne pomeni, da je le-ta aktiven, še delujoč. Na tem testu ste torej lahko pozitivni, pa nujno niste ne bolni, ne prenašalec. Nikogar tako rečeno ne ogrožate

Poudarjam; to ni moje mnenje, to je dejstvo (!) na katerega opozarja stroka. Poglejte objavo z dr. Miho Avberškom, da ne bo dvomov in ponovnih podtikanj, da se sam igram stroko.

Jaz tega preprosto več ne morem spremljati križem rok. Zato predlagam, da ZDAJ, z delitvijo te objave ter označevanjem (taganjem) za začetek sledečih treh medijev: rtv slo, 24ur com in Žurnal24, ustvarimo pritisk, ki ga ne pričakujejo. Da jim za začetek najprej tako pokažemo, da nismo neskončno naivni, da nismo neumni!

S tem jim damo vedeti, da se ob vsakem tovrstnem senzacionalističnem naslovu od tega trenutka naprej dobro zavedamo, da gre za zavajanje. Da bodo videli, da nismo naivne ovčice, ki ne bi razumele najbolj preproste, osnovnošolske matematike. Ker nismo.

Prikaz celotne bizarnosti v videu.

Vse dobro!

Marko Potrč”


NIMAMO REKORDNIH OKUŽB!

NIMAMO »REKORDNIH« ŠTEVIL OKUŽB IN NE, MASKE NA PROSTEM NE BOM NOSIL! DANES SE ZAVAJANJEM UPREMO!Maske na prostem? Resno? Šolarji, ki bodo morali z masko na obrazu sedeti pri pouku kar nekaj ur? Resno?! A s tem se strinjate, zdravniki? Resno?! To in gora drugih, novih nesmislov. Zakaj? Zaradi »rekordov«? Nimamo rekordov. To je preprosto zavajanje. Resnično absurdno je, da se mediji, gospa Beović, gospod Krek in gospod Kacin obnašajo, kot da smo 5-letni otroci, ki ne razumejo osnove računanja odstotkov. Naj povem jasno 2 stvari:1. Gledati samo številke pozitivnih testov, ob tem pa zanemariti število vseh opravljenih testov na tisti dan, nato pa govoriti o »rekordih«, je absurd. Poročanje medijev, ki slepo sledijo besedam teh odločevalcev, je preprosto žaljenje osnovne človeške inteligence. 2.Ti testi NE POTRJUJEJO OKUŽBE. Zato je nedopustno govoriti o okuženih na podlagi teh testov. Potrdijo zgolj in edino sled viru.sa. To pa nujno ne pomeni, da je le-ta aktiven, še delujoč. Na tem testu ste torej lahko pozitivni, pa nujno niste ne bolni, ne prenašalec. Nikogar tako rečeno ne ogrožate. Poudarjam; to ni moje mnenje, to je dejstvo (!) na katerega opozarja stroka. Poglejte objavo z dr. Miho Avberškom, da ne bo dvomov in ponovnih podtikanj, da se sam igram stroko. Jaz tega preprosto več ne morem spremljati križem rok. Zato predlagam, da ZDAJ, z delitvijo te objave ter označevanjem (taganjem) za začetek sledečih treh medijev: rtv slo, 24ur com in Žurnal24, ustvarimo pritisk, ki ga ne pričakujejo. Da jim za začetek najprej tako pokažemo, da nismo neskončno naivni, da nismo neumni! S tem jim damo vedeti, da se ob vsakem tovrstnem senzacionalističnem naslovu od tega trenutka naprej dobro zavedamo, da gre za zavajanje. Da bodo videli, da nismo naivne ovčice, ki ne bi razumele najbolj preproste, osnovnošolske matematike. Ker nismo. Prikaz celotne bizarnosti v videu.Vse dobro!Marko Potrč

Objavil/a Marko Potrč dne Četrtek, 17. september 2020

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.