in

Marko Potrč pravi: “Izbira za cepljenje mora biti svobodna!” Se strinjaš?

Marko Potrč v novem video o cepljenju in svobodne izbire.

Pri videu je Marko dodal zapis:

“CE-PI-VO« – IZBIRA MORA BITI SVOBODNA!
MORA. BITI. SVOBODNA.
Mnoge stvari so me v zadnjih dneh premaknile do te objave. S trenutno agresivno propagando in hkrati s toliko neodgovorjenimi vprašanji ter tveganji, je vse bolj odkrito napovedovanje prisile v to nesprejemljivo. Se zavedate, da se po naši svobodi in pravicah, zdaj, kot naslednje v vrsti, napada nedotakljivost naših teles oziroma pravice do odločanja o lastnem telesu? Kdaj bo dovolj?
Smo tam, na kar so mnogi politično neodvisni strokovnjaki opozarjali. Torej, da pik v ramo 100% ne odpravi ničesar. Ne »vir-usa«, ne drugih ukrepov. Kljub temu pa ga očitno nameravajo prej ali slej vsiliti nam vsem. Kljub temu da:
– NI ZNANO, KOLIKO JE »CE-PIV.O« UČINKOVITO IN ŠE VEDNO LAHKO ZBOL.IMO IN SMO ŠE VEDNO LAHKO PRENAŠALEC
(Kar smo bili tudi pri vsakem prehladu, gripi itd. in prav je, da se trudimo maksimalno, da ne okužimo drugih, še posebej rizičnih skupin, a popolnoma ustaviti na žalost tega ne gre. To je del življenja. Najkasneje po vseh ukrepih nam je to jasno.)
– TUDI, ČE JE UČINKOVITO, NI ZNANO, KAKO DOLGO BI NAJ BILO
Ob tem, da odgovorni marsikaj ne vedo, pa po drugi strani trdijo, da je 100% varno. Brez dolgoročnih študij. Brez varnostnih protokolov, ki so veljali vrsto let vse do te norosti.
Nihče ne more vedeti, ali je (ne)varno. Lahko, da je, lahko da ni. Predvsem dolgoročno. Že samo zato vam prisila niti približno naj ne pade na pamet.
Pa tudi, če bi bilo 100% učinkovito ga pri dejanski nevarnosti, ki jo ta »vir-u.s« za veliko večino predstavlja, ne bi imelo nikakršnega smisla vsiljevati aktivni, zdravi populaciji. Ker ga velika večina normalno preboli. To je dejstvo.”

VIDEO: Nalašč je zaviral pred tovornjakom, poglejte kako so obračunali z njim..

VIDEO: Nespametni voznik prehiteval v škarje, poglejte kaj ga je doletelo…