in

Marko Potrč: “V Sloveniji lahko greš v športno trgovino, ne smeš pa športati?!”

Poglejte, kakšna vprašanja si postavlja Marko Potrč v novem posnetku.

Ob posnetku je Marko zapisal:
“MILAN KREK: ZADOVOLJEN Z ZAPRTJEM, NE MORE PA REČI, DA JE ŠLO ZA ZADNJE ZAPRTJE
MEDTEM JE V ANTWERPNU UMRL MLADENIČ, KI JE LE ŽELEL BITI S SVOJIMI VRSTNIKI
Ko se boste jutri veselili delčka tega, kar vam v vsakem primeru pripada in bo celo kdo pomislil »Ah, zdaj pa bo vse ok.«, si dajte pred oči zgornje besede gospoda Kreka. In spomnite se, kako sem ob zadnjem tovrstnem nasutju drobtinic za narod v obliki delčka svobode jasno povedal, da so to odločevalci dali samo začasno. Zdaj se to več niti ne skriva. Ne samo to, da to ni bil zadnji lokdovn. Ne, ne… to gospodu Kreku ni dovolj. Podobno kot marsikje v tujini, se je zdaj tudi pri nas začelo komunicirati, da se moramo navaditi na tovrstno življenje kot smo ga imeli v preteklem letu. Gospod Krek pravi, da bodo »UKREPI NUJNI ŠE VEČ LET« (vir: maribor24.si) A to je za vas, gospod Krek, življenje? Zame ni. In jaz se s tem ne bom sprijaznil!
Ko mladost in druženje postane prepovedano, preganjano in maldina umira zato, ker več ne zdrži v izolaciji (zaradi nesreče ali samomorov) , bi nam preprosto morali zvoniti alarmi. Pa nam? Nam vsem? Zvonijo vsaj dovolj ljudem? Kje ste, stroka?!
V Antwerpnu se je zgodila tragedija, ko je policija, kot najhujše kriminalce, lovila maldino, ki se je samo želela družiti. Po prihodu policije so se podali v beg in enemu od mladeničev je zdrsnilo. Padel je skozi okno in umrl. Župan mesta pa je ugotovil; »…da gre za tragično nesrečo, ob kateri je potrebno premisliti o smiselnosti strogih omejevalnih ukrepov, ki slabo vplivajo tudi na duševno zdravje mladih.« (vir: 24urcom) Resno? Ko sem na to opozarjal jaz, sem bil označen za nekoga, ki verjame, da je zemlja ploščata… Bom še enkrat poudaril #ZArazumneUKREPE !
Menim pa, da je vsakomur, ki ima inteligenčni kvocient nad stopnjo triletnega otroka jasno, da so tovrstna zaprtja posmeh nam vsem. Je pa to vse prej kot smešno.
p.s.:
To danes je zelo na hitro in za morebitne napake v tekstu se opravičujem. A preprosto ne zmorem ostati ravnodušen ob takšnih izjavah, napovedih in predvsem dogodkih.”

VIDEO: Denise Dame o svoji izkušnji ponesrečene lepotne operacije..

ZANIMIVOSTI: Kakšen je življenjski slog srbskega NBA zvezdnika, Nikole Jokiča?