Zanimivosti

Milan Krek v Tarči: “Če vidite, da se nekaj dela protizakonito, ne morete tega snemat…”

Milan Krek s svojim nastopom v Tarči še enkrat več dokazal, da očitno ni ravno dorasel svoji funkciji. Poglejte, kaj se je dogajalo v oddaji, spodaj pa še replika Marka Potrča.

Pa še replika Marka Potrča na Krekove izjave v Tarči in trenutnim stanjem:

MILAN KREK, KAJ JE BILO TO? A SE SPLOH LAHKO ŠE BOLJ SMEŠITE? MINISTRICA JE RES BILA BREZ MASKE PRED KAMERAMI, A VAŠ VČERAJŠNJI NASTOP V ODDAJI TARČA JE NAREDIL PRECEJ VEČ ŠKODE. Zakaj? Ker je včerajšnje bizarno, milo rečeno nerazsodno govorenje ter razmišljanje gospoda Kreka to, kar je največji razlog za popolno nezaupanje ljudi v odgovorne pri nas. S tem nastopom je Milan Krek res dokončno razkril, kakšni ljudje dejansko vodijo to igro. Njegov nastop je morda za koga bil smešen. Zame ne. Ker je situacija za moje pojme zelo resna. Recimo namera po sprejemanju zakonov, ki nas spreminjajo v tako rečeno policijsko državo, je zame vse prej kot smešna. In zame je bil ta nastop gospoda Kreka zadnji v vrsti mnogih klicev po streznitvi.Na žalost pa se je tudi ekipa oddaje Tarča tega lotila daleč od tega, kar sicer znajo in zmorejo. Erika, brez zamere, ampak to kliče po popravnem izpitu. POZOR:Če boste delili to objavo, boste pod vašo delitev najverjetneje dobili komentar lažnega profila Marko Potrč, ki vam obljublja denarno nagrado. To je prevara! Prosim, ne nasedajte. Lažne profile najlažje prepoznate prav po tem, da obljubljajo denarno nagrado.

Objavil/a Marko Potrč dne Petek, 25. september 2020

 

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.