Zanimivosti

Moški že 7 let počne vsak dan to občudovanja vredno stvar: Ko boš spoznal razlog…

7 let nazaj je Giuseppe Giordano izgubil ženo.

Izgubo ne more preboleti zlahka, ne mine dan, ko ne bi mislil na njo. Danes je upokojenec star 70 let, nikamor ne odide brez uokvirjene fotografije svoje žene, ki jo vedno nosi s seboj.

Z ženo sta se spoznala leta 1969, ko je bil Giuseppe star le 16 let, ona pa jih je imela 17. Starši zveze niso odobravali, a sta kljub vsem težavam in preprekam ostala skupaj. Ida je nato kmalu zanosila, istega leta sta se tudi poročila. Srečno sta živela do nesrečnega leta 2011, ko je Ida zbolela za rakom in umrla.


 

Giuseppe svojo ženo močno pogreša, še vedno jo rad odpelje na kraj, kjer sta preživljala najlepše trenutke. To je opazil tudi lastnik bližnje picerije, ki ga že več let videva ob morju s fotografijo.

Najprej je mislil, da gre za kakega norca, a je spoznal, da se globoko moti. Nekega dne je stopil do njega in ga vprašal kaj počne.

Giuseppe mu je razkril celotno zgodbo, z odgovorom, ga je ganil do solz.

Otožni vdovec je povedal, da je to zanj prav posebna lokacija, saj sta z ženo na to mesto hodila več let zapored, kjer sta opazovala sončni zahod.

Lastnik picerije se je odločil njegovo zgodbo deliti na socialna omrežja. Objavil je fotografijo in zraven zapisal.

”Nekaj dni nazaj sem spoznal čudovito osebo, ki premore neskončno mero ljubezni. Videl sem ga kako joka in mislim, da taki moški ne obstajajo več. On je dokaz, da ljubezen nikoli ne umre. Krasen človek si!”

Delimo to ganljivo zgodbo tudi med prijatelje in družino.

Spoštujmo svoje bližnje, imejmo se radi.