Zanimivosti

VIDEO: Nemški odvetnik sporoča: “Korona je zagotovo največji zločin proti človeštvu!”

Nemški odvetnik o korona krizi.

Dr. Reiner Füllmich, priznan nemški odvetnik, ki je vodil že veliko odmevnih primerov, je skupaj z nemškimi kolegi odvetniki v okviru nemškega Izvenparlamentarnega odbora za preiskovanje korone, zbral je vsa relevantna znanstvena dejstva glede korona krize in ugotovil, da ne gre za korona krizo, ampak za korona škandal, za zločin proti človeštvu. Skupaj s številnimi mednarodnimi pravnimi pisarnami pripravlja skupinsko tožbo, v kateri bodo dokazali, da epidemije ni, da gre le za prevaro s PCR testi, ter da je bil lockdown ne le neupravičen, temveč je povzročil strahotne posledice tako na področju zdravja ljudi kot na gospodarskem področju.
Za nastalo škodo bodo morali glavni odgovorni odgovarjati na sodišču. Kdo to so in kako se je kriza pravzaprav odvila, si poglejte v video posnetku, ki ga dr. Füllmich zaključuje z izjavo, da bodo dejstva, ki se jih bo kmalu dokazalo na sodišču ali na številnih sodiščih po vsem svetu, tudi osnova, da bomo končno začeli z že zdavnaj prepoznimi javnimi znanstvenimi diskusijami, da ne bomo propadli s šarlatani in zločinci.
Vabimo k ogledu.

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.