Zanimivosti

NENAVADNO?! Ta ženska ponuja prav posebne storitve za pogrebe, ljudje so jo že začeli najemati…

Pogrebi so običajno zadnje slovo od osebe, ki je za vedno zapustila ta svet.

Nekateri pa si očitno želijo, da bi na njihovem pogrebu malce popestrili celotno zadevo. Obstajajo ljudje, ki nikakor ne želijo, da bi ljudje za njimi jokali in žalovali, ampak, da bi se v času slovesa nanj spomnili in se veselili skupnega druženja.

Dana Schwartz pa je 26 letnica iz Združenih držav Amerike, ki ponuja zelo nenavadno uslugo:

”Če mi plačaš 50 dolarjev, se bom prikazala na tvojem pogrebu, stala bom nekoliko oddaljeno od ostalih, držala bom črn dežnik, ne glede na to, kakšno vreme bo. Tako bodo ljudje mislili, da si umrl/a z neko temno, zanimivo skrivnostjo!”

Tako je zapisala na socialnih omrežjih.

Njeno objavo je všečkalo že več kot pol milijona ljudi. Dala je še nekaj idej, nato pa so tudi tisti, ki so nad zapisanim navdušeni podali nekaj svojih. Nekdo je zapisal:

”Če ti plačam 75 dolarjev, obstaja možnost, da se približaš krsti, preden jo spustijo v grob, nanjo položiš črno majhno škatlico in nato rečeš dovolj glasno, da kdo sliši: ‘Ko bi vsaj vedeli!”

Nekateri bi celo plačali, da bi na koncu pogreba v roke vzela telefon, nekoga poklicala in rekla: ”To je to! Končano je!”

Dana je kmalu sporočila, da je prvo nakazilo že prejela in da se njen poslovni podvig tudi uradno začenja.

Zares nenavadno, kaj pravite?


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.