Zanimivosti

NEZASLIŠANO: Poglejte, kje so policisti postavili radar v Prekmurju…

Na socialnih omrežjih obstaja skupina, ki se imenuje ”Radarji v Pomurju.” V skupini so Pomurci, ki pridno objavljajo policijske kontrole in radarje, ki jih zasledijo na poti. Pred dnevi pa je prišlo do zares nenavadnega dogodka.

V prekmurski vasi Sebeborci policisti že nekaj časa pridno postavljajo radar, čisto na koncu vasi, saj se na dolgi in ravni cesti velikokrat kdo spozabi in ga ujame radar, saj je tam omejitev 50 km/h. Očitno pa so po mnogih opozorilih in kaznih ljudje ugotovili, kje se radar ponavadi skriva. Tokrat pa so se policisti odločili, da menjajo lokacijo radarja. Postavili so ga na zasebno zemljišče.

To zemljišče naj bi bilo v lasti nekoga, ki tam trenutno ne živi in sploh ne ve, kaj se dogaja. Pod objavo fotografije nove lokacije radarja so se pojavili številni komentarji, ki pravijo, da je policiste, ki so tja postavili radar, potrebno kazensko ovaditi:

”Obvestili so lastnico ki zivi v Ljubljani, mislim da bodo se hitro spakirali vstran. Ce to naredijo meni jaz cloveka, ki je dovolil torej komandirja in tistega ki je avto postavil na moje zemljisce kazensko ovadim.”


”Nisce nima pravice vstopiti, parkirati ali kakorkoli drugace motiti zasebne posesti. Zakon je za vse isti.”

”Seee malo pa do iz drejve skakale…se vijde ka smo policijska drzava… Samo sposobne bole radere postavlate pa kazne pijsate… Kriminal njin je pa spanska vas…pretesko za njih…!!!Banana republik”

”Ja kam se še ti nebi postavil??drugič pa najbojše,da gor na streho.”

”zelo podlo in zahrbtno od tistega ki je izkoristil zemljisce gospe ki ne zivi tu. Zakaj potem ne postavijo na dvorisce hise kjer ljudje zivijo? Vam jaz odgovorim?”

Po mnenju ljudi, ki živijo v okolici, so policisti izkoristili zemljišče gospe, ki tam naj ne bi živela.

So tokrat policisti šli predaleč? Morda bodo naslednjič merili že skozi okno kakšnega stanovanja…


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.