Zanimivosti

Par odpeljali v bolnišnico: Njegova glava se je zataknila v ženino….

Par so odpeljali v bolnišnico v zelo neugodnem položaju. Med posteljnimi aktivnostmi, ki so bile v tem primeru dokaj “živahne”, se je moževa glava zataknila v ženini nožnici.

Tom in Janis Morrison, mlad par iz majhnega mesteca v Alabami, je okrog 10 ure zvečer poklicalo na številka za klic v sili.

Samantha Irving, operatorka v klicnem centru za nujne primere je povedala:

“Ženska mi je povedala, da je glava njenega moža zagozdena v njenem vaginalnem kanalu. Najprej sem mislila, da se kakšni najtniki šalijo.”

Ampak navkljub njenim dvomom, je poslala patruljo na ogled k mlademu paru. Slednji so ugotovili, da klic ni bil šala in da se je nenavaden dogodek zares zgodil.


 

Bill Austin je zdravnik, ki je sprejel nenavadna pacienta v bolnišnici. Povedal je, da je ženska kričala ob vsakem manjšem premiku moža, katerega polovica lobanje je bila zataknjena. Par so premestili v bližnjo bolnišnico, kjer je dr. Frank Olson(na sliki spodaj) poskrbel za poseg.

Naposled so ju vseeno uspeli ločiti. Ženska je utrpela notranje krvavitve, a bo uspešno okrevala po nenavadnem dogodku. Možakar jo je odnesel le z nekaj praskami in odrgninami.

Čeprav je tak dogodek redek, pa statistika za ZDA pravi, da je na leto stotine podobnih primerov po celotni državi. Podatki za leto 2015 pravijo, da je bilo kar 3213 parov hospitaliziranih zaradi posledic spolnih odnosov, leta 2016 pa kar 3789.

Ni kaj, živahni so ti Američani, kajne?