Zanimivosti

NORO! Slovenci množično bežijo na hrvaško obalo: Hrvati so zaskrbljeni, “TO JE RECEPT ZA KATASTROFO!”

Nekaterim očitno ni mogoče ničesar dopovedati.

Iz dneva v dan se ukrepi za zajezitev virusa bolj zaostrujejo. Večina ljudi ukrepe sicer upošteva in se drži svojih domov.

Mnogi pa so očitno mnenja, da je čas pandemije priložnost za počitnice.

Številni so se namreč odpravile na svoje vikende ob obali in na otoke Jadranskega morja.


Slovenski državljani imajo na Hrvaškem več kot 100 tisoč nepremičnin. Največ jih je v Istri in Kvarnerju.

Zaradi izbruha okužbe s koronavirusom pa so se številni preselili na svoje vikende na morju.

Hrvaški mediji namreč poročajo o pravi invaziji Slovencev na hrvaško obalo. Opažajo pa tudi velik obisk Italijanov, ki s svojimi plovili prihajajo prav iz žarišča okužbe.

Hrvaški mediji pišejo:

”Trajekti so polni Slovencev in Zagrebčanov! To je recept za katastrofo! Vikendaše prijavite policiji, če ne upoštevajo ukrepov.”

Le vprašamo se lahko, kaj se bo zgodilo, ko se ti ljudje vrnejo v domovino. Medtem ko se večina naših državljanov trudi, da zajezimo ta virus, ga bodo nekateri očitno prinesli s seboj nazaj domov.

Jutarnji list je poročal, da neka Slovenka na otoku Šolta ni upoštevala odredbe o samoizolaciji. Videvali so jo namreč povsod. Pristojni so jo nato kaznovali.

Zares sramotno in neodgovorno obnašanje nekaterih Slovencev.

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.