Zanimivosti

Pes je sredi noči pričel z laježem, ko je mama vstopila v sinovo sobo, ji je zaledenela kri…

Prijeten 4 letni labradorec z imenom Jedi vsak dan čuva življenje 7 letnega fantka Luka Nutalla.

Neke noči se je Jedi kar naenkrat zbudil in pogledal fantka, ki je tiho spal.
Luka pa je v resnici bil v kritičnem stanju.

Lukova mama je spala, slišala ni ničesar, Luka pa je rabil takojšnjo pomoč. Psiček Jedi je vedel, da nekaj ni v redu, skočil je do matere Dorrie, začel lajati in ji grizti noge.


 

Fantek Luka je bil diabetik. Ko je psiček zbudil Dorrie, ga je šla pogledat in ugotovila, da je njegova raven sladkorja v krvi v zelo nizkem stanju.

Psiček je začutil, da je Luka v nevarnosti, zato je tudi odreagiral tako kot je.

Ko je zavohal, da je fantek v nevarnosti, je v Dorrijino spalnico prinesel pisano igračko in začel lajati in jo grizljati, da bi jo zbudil.

Psiček Jedi rešuje Lukovo življenje že tri leta. Je treniran, ko ima Luka visok pritisk dvigne tačko, ko je nizek, se vleže na tla.

Luka in psiček Jedi imata celo Facebook stran, na kateri Lukova mama objavlja spremembe, ki se dogajajo v sinovem življenju.

Delimo to čudovito zgodbo tudi med prijatelje, spoštujmo naše pasje prijatelje.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.