in

POTRČ: “Če se s tem ne strinjate, ne vidim več prihodnosti za vas…”

Marko Potrč v novem videu o tem, kaj se dela z mladimi v teh časih. Se strinjate z njim?

“NA MLADIH SVET STOJI?
NE, SVET ZDAJ PO MLADIH HODI IN JIH TEPTA.
Včeraj mi je znanec poslal prispevek na eni najbolj obiskanih strani v Sloveniji (povezava do tega bo v prvem komentarju).
V njem piše, kako se je mladino dobesedno polovilo in zaprlo. Odvzeli so jim svobodo in zaprlo kot živali. In meni se je to zdelo grozno že, ko sem predvideval, da je morda kdo od njih pozitiven na nezanesljivem testu, ne pa tudi nujno bolan. A zadeva je precej hujša.
Živimo v svetu, ko se zdravo mladino lovi in zapira. Ker so šli na izlet. To je njihov greh, zločin. Medtem starostniki pridno polnijo hotele tudi tam.
Sam sem bil v Avstriji na pripravah z mladimi športniki te dni. Tudi tam je bilo veliko starostnikov. Rizična skupina torej. Nekateri zelo prijazni, spet drugi pa zaskrbljujoče nastrojeni proti mladini, ker jo vidijo kot smrtno grožnjo. Otroke od 8 let naprej. A takšni starostniki kljub temu hodijo naokoli. In sem se spraševal, zakaj bi predstavnik rizične skupine, ki je tako nastrojen, sam dopustoval okoli, od mladine pa zahteval, da je doma? No, to na Majorki je krepka nadgradnja, eskalacija te iste smeri.
Koliko resno zaskrbljujočih stvari najdemo v tem prispevku na 24ur . com?
To je moje mnenje…
p.s.:
Dajte si ponovno duška, tisti odstotek primitivnih ljudi, političnih fanatikov, oportunistov ter zaslepljencev. Pišite žaljive komentarje, na konkretno vsebino pa ne odgovarjajte. Lahko to počnete. Če vidite karkoli dobrega, ali sprejemljivega v tovrstnem zapiranju ter odvzemu svobode mladini, z vami ni vse ok. To je vsaj moje mnenje.
A ko “flajšmašina” začne mlet, pride vsak prej ali slej na vrsto. Na žalost bodo v takšni poziciji kot ti španski, kmalu morebiti tudi vaši otroci.
Plato:
“YOUR SILENCE GIVES CONSENT”
Vaša tišina je enako kot strinjanje.”

VIDEO: Pia Gavrič je premagala strah in skočila iz 55 metrskega mostu

PRIHODNOST: Uspešen vzlet letečega avtomobila, poglejte si potek zgodovinskega dogodka!