in

POTRČ: “Zapovedujejo in prepovedujejo nam nekaj, v kar niti sami ne verjamejo!”

Potrč v novem posnetku o ukrepih, o dejanjih politikov, o opravičilih in še čem.

“DR. VORŠIČ KOT DOKAZ, DA TUDI S CE.PIV0M NE BO KONEC,
PV SE ŽE SPOGLEDUJE Z IDEJO POPOLNE ZAUSTAVITVE,
MEDTEM PA NAŠE OTROKE VLEČEJO PRED SODIŠČE!
Veliko sem razmišljal o primeru zdravnika Matjaža Voršiča, ki se je vrnil s safarija in s seboj prinesel še en famozni sev. Odkrito: ali ga je prinesel on, ali pa bi ga v bližnji prihodnosti nekdo drug. Tega res ni kriv. Vedno bo nekdo prvi in teh sevov bo še kar nekaj. Kot jih je recimo tudi pri gripi. To dejansko ni nič novega in da se iz tega dela tako veliko zgodbo, je še en primer prave propagande.
V tem primeru je veliko drugih stvari, ki bodejo v oči. Javno objavljanje imen v povezavi s katerokoli diagnozo ter s tem povezana stigmatizacija je prva takšna zelo, res zelo zaskrbljujoča stvar. Kam smo prišli?! To, da je nekdo stigmatiziran zaradi okužbe z respiratornim vir.us0m kot bi namerno storil nekaj obsojanja vrednega, je blazno. Da je to doletelo prav zdravnika je lahko ironija, lahko pa tudi karma. Še bolj pomembna pa je ironija, da smo prav z zdravnikom dobili neizpodbiten dokaz, da s »cep.iv0m« ne bo konca te »nove realnosti«. Še nedolgo nazaj so bili vsi strokovnjaki, ki so na to opozarjali, diskreditirani, napadeni. Nekateri so zaradi tega celo postali »žrtev« etične komisije. A je medtem prav to, da »cep.iv0« ni rešitev, morala priznati tudi sama gospa Beović. Premier Janša se je danes celo že začel spogledovati s popolno zaustavitvijo javnega življenja. Pa kako? Pa saj je “cep.iv0″ tukaj! Aha, seveda, nov sev … Torej, če ni učinkovito za vse seve (in novi bodo vedno), kje je potem smisel tako gorečega zagovarjanja? Zakaj se nam kljub temu vrnitev v normalo še vedno nekako pogojujejo s »cepl.ljenjem«? To milo rečeno meji na zdrav razum. Kakšno normalo, mimogrede? A bo »ce.pi.v0« rešilo tudi to, da dijaki, ki so z mirnim protestom na prostem izrazili željo po vrnitvi v šolo, dobijo poziv na sodišče? Smo še normalni? To nemo gledamo?!
Vsi vi »Voršiči« s svojim zahrbtnim početjem, ko molčite ob tovrstnih alarmantnih zadevah in ne poveste, da to z »vir.us0m« dejansko nima najmanjše povezave, tlakujete pot v to novo realnost. Navadne ljudi nemo prepuščate absurdom kot je policijska ura, odvzem svobode, prepoved dela pa tudi odvzem pravice do protesta itn., medtem pa za sebe iščete luknje, da lahko hodite v Namibije. Sram, globoko sram vas mora biti, vse »Voršiče«!”

REKORD: Kosilnica, ki do 160 kmh potrebuje le 6.3 sekunde! EKSTREMNO!

Jelinčič v parlamentu: “Skrajni čas je, da se odprejo gostinski lokali!”