in

POTRČ: “Zdravnica ne sme izdati potrdila, varnostnik pa te lahko vrže po tleh?”

Marko Potrč v novem videu o izdajanju potrdil na podlagi protiteles. Ob posnetku je zapisal:

ZDRAVNICA NE SME IZDATI POTRDILA NA PODLAGI LABORATORIJSKEGA IZVIDA, VARNOSTNIK PA STAREJŠEGA MOŠKEGA VRŽE PO TLEH, KER NE ŽELI NADETI POKRIVALA NA OBRAZ
Človek človeku volk. Takšno je na žalost stanje pri nas. Samo recimo poglejte komentarje, ki se bodo zvrstili pod to objavo. Pa tudi tokrat nikomur ne želim karkoli slabega. A zagotovo se bo ponovno našlo nekaj takih, ki ne bodo razvijali zdrave debate z utemeljenimi protiargumenti. Bodo pa neargumetnirano primitivni v »napadih«.
Kakšen protiargument je recimo »Ti si beedak«? Neozirajoč se na to, da se je izkazalo, da je imela prav tista stroka, katere besede sem predajal naprej. Da je imela prav tudi kakšna tuja dežela.
Pa da ne bomo zmeraj samo o eni deželi preberite blog Mirana Ališiča na njegovi strani. Poiščite »Pisma iz Švice«. No, pa saj tudi ogromno (vedno več) stroke to govori.
A soočenje različnih pogledov stroke, recimo v res velikih medijih, je nezaželeno, utišano. Zato se verjetno tudi ne gre čuditi, da se namesto kulturne, spoštljive debate, ljudje zatekajo k agresivnemu odnosu do vseh, ki niso »naši«. Ena in druga stran, če smo odkriti. In to bi nas moralo precej bolj skrbeti kot katerikoli ukrep.

SMEH: Slovenski vloger povedal svoje izkušnje s spletnimi oglasi

VIDEO: Zoran Stevanović odgovarjal na vprašanja: “Naš volilni sistem je protiustaven..”