in

POZOR! Nikoli ne smete nositi prstana od človeka, ki je preminil! Opozorite še prijatelje!

S prstani, ki se prenašajo iz generacije v generacijo je potrebno biti še kako pazljiv.

Pozanimati se je potrebno, kdo je bil prvotni lastnik in kakšne energije so zaznamovale njegovo življenje. Skoraj v vsaki družini obstaja kos nakita, ki se deduje, tudi pri nas je ponavadi to prstan.

Prstan namreč nosi neviden energijski zapis, ki se lahko prilepi na človeka, ki ga začne nositi.

Če je imel naprimer prejšnji lastnik težave z nasiljem ali alkoholom, je živel v revščini ali skrbeh, je bilo njegovo življenje žalostno in tragično. Vse to se je vtisnilo v prstan.

Prstan je pogosto simbol zvestobe in zakona, spremlja ga lahko tudi energija varanja, ljubosumja ali težav zakonu, ki se lahko prenesejo na nas.

Še posebej močno energijo imajo prstani, ki so povezani z različnimi zaprisegami ali obljubami. Drži se je jih močan energijski naboj. Če si boste nataknili prstan duhovnika, ki je živel v celibatu, vam ne bo ravno koristil pri iskanju srečne ljubezni, prav tako je potrebno biti previden s prstani starih devic in drugih, ki so imeli težave na tem področju.

Tudi če v spomin na nekoga, ki vam je bil blizu, a je sedaj pokojni, še vedno nosite njen ali njegov prstan, ga raje snemite.

Na vas in vaše življenje lahko zelo slabo vpliva zaradi energije, ki vas vleče nazaj ter veže nanj in na preteklost.

Ob poroki se nikakor ne odločite za prstan, ki ste ga podedovali od mame ali babice, saj boste s tem, v svoje življenje, priklicali podobne energije zakona, kot sta ga imeli onidve.

Zelo pomembno je tudi, da med poročnim obredom prstan nikakor ne pade na tla, saj se po starih prepričanjih napove, da bo zakona hitro konec.

Tudi če se ločite, se morate prstana znebiti, saj vam nošenje poročnega prstana po ločitvi lahko prepreči, da bi spoznali novo ljubezen in šli s svojim življenjem naprej.

Prstana, ki je počil, ste ga opraskali, ali mu je odpadel kamen, se tudi raje znebite. Ne popravljajte ga, saj vam lahko prinese težave. Morda vas je prstan branil pred energijskimi napadi, zato pa so v njem ujete nevarne energije, ki so ob poškodbi lahko prišle na plano.

Ste tudi sami malce vraževerni? Delimo to opozorilo tudi med prijatelje in družino.

NAPREDEK! Vsak dan je naredil 200 sklec, poglejte si spremembo po samo 1 mesecu!

SMEH: Z “mopedom” prišel na dirko in premagal vse! Poglejte si to vožnjo!