Zanimivosti

NORO: Razšla sta se, moški je dobil prepoved približevanja: Nato je spremenil svoj videz in JO OSVOJIL PONOVNO!

Možakar iz New Jerseya je naredil nekaj zares neverjetnega, vse v želji, da bo spet skupaj s svojo bivšo punco.

Sodišče mu je namreč izdalo prepoved približevanja. 40 letni James Mack je namreč bil obsojen na 6 mesecev zapora zaradi nadlegovanje svoje punce, ko je prišel na prostost, pa je dobil še prepoved približevanja.


 

Že v zaporu je dobil idejo, kako bo lahko znova skupaj s svojo bivšo. Začel je s transformacijo telesa in hujšanjem

Ko je prišel na prostost, si je najprej spremenil ime, nato pa opravil še 37 lepotnih operacij in popolnoma spremenil svoj izgled. Operirati si je dal tudi glasilke, da bi spremenil barvo svojega glasu.

Sarah Lopez, njegova bivša, ga je “po naključju” spoznala v fitnesu. James, oziroma zdaj Jason, je pristopil k njej in začel z osvajanjem,

Punca je dogajanje komentirala tako:

“K meni je v telovadnici pristopil čeden fant, povrh vsega pa je imel enak okus kot jaz. Všeč so mu bili isti filmi, ista glasba, hrana… vse. Zdelo se mi je, da je poslan od boga in da sva rojena en za drugega.”


Seveda je možakar uporabil svoje izkušnje, saj je o punci vedel veliko. Pričela sta z zvezo, Sarah pravoi, da je bilo prvih nekaj tednov zares čudovitih. Sicer ji je bilo čudno, saj je dobila občutek, da veliko ve o njej, o njeni družini in prijateljih, o njenem življenju nasploh.

Njuna zveza je trajala kar 5 tednov, preden je Sarah ugotovila, kdo v resnici je Jason. Možakarja so aretirali, zaradi kršenja prepovedi približevanja, končal je zaporu.

 

 

 


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.