Šport, Zanimivosti

Si že videl, kakšne vragolije so tokrat izvajali Dunking Devilsi? Ti FANTJE IMAJO JAJ…!!

Fantje iz Dunking Devils so znova dokazali da imajo jajc…. POGUM, pogum smo mislili. POglejte, kakšne vragolije so izvajali tokrat.

Akrobatske vragolije so fantje ponesli visoko v zrak in z žerjava 30 m nad tlemi obesili največji trampolin na svetu, ki jih je pognal tudi do 10 m v zrak! Neustrašni DD Squad so tako vrteče salte in skoke izvajali kar 40 m nad varnim zavetjem tal.

Domen Rozman, idejni vodja Dunking Devils je povedal:

“Postavitev največjega trampolina na svetu je še en projekt, ki dokazuje, kaj vse lahko naredimo, če združimo moči in se povezujemo. Video, ki je plod slovenskega znanja, je terjal izjemno usklajenost vseh sodelujočih. Fantje so morali imeti 100% zaupanje, saj prostora za napake ni bilo! V veselje mi je bilo spremljati akrobate, ki so leteli po 10 in več metrov v zrak in prepričan sem, da se bo video naših vragolij ponovno viralno razširili po vsem svetu ter tako promoviral našo deželo na sončni strani Alp. Kot pravi naš moto: “Obstaja ena prava smer. Navzgor!”


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.