Zanimivosti

SLOVENIJA: Sanjska poroka na Gorenjskem s katastrofalnim koncem… Naslednje jutro so ugotovili, da….

Poročni dan, dan, ki se ga par spominja celo življenje.

Na Facebooku smo zasledili objavo razočarane neveste, ki ti bo segla v dno duše.

Poroka na Gorenjskem je potekala popolno. Lep ambient, v družbi družine in prijateljev, vse je potekalo tako kot mora in se za poročno slavje spodobi.

A naslednje jutro ŠOK.


Maja je na svojem FB profilu zapisala:


Ko se Ta veseli dan naslednje jutro spremeni v nočno moro…

Včeraj smo na posestvu ljubezni poročili dva dobra prijatelja. Ekstra luštna lokacija, romantičen obred ter ljubezni in smeha polno vzdušje, ki se je na našo žalost razblinilo naslednje jutro.

Jutro je prineslo novico, da so vsaj 10 avtomobilov oropali “tisti iz dna človeške družbe” (beseda ‘nepridipravi’ ne zadostuje) in pobrali gotovino, pustili pa vse ostale manjše dragocenosti.

Naj poudarim, sredi belega dne! 500m stran od lokacije poroke, na uradnem parkirišču, ko je bila naša pozornost drugje. Na njima, tam, kjer bi morala biti.

Zakaj nismo prej opazili? Po navadi, ne odpiraš kuvert, daril in denarnic na poroki. Darilo/kuverto pripraviš že prej; denarnice za plačevanje itak ne potrebuješ, jo pa imaš s seboj. Misli so drugje, predvsem se pa počutiš varno, ker si med svojimi, združenimi z najlepšim možnim namenom.

Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, kako velik strošek je poroka v današnjem času, sploh ob malih otrocih in kreditu za stanovanje! In da se odločiš oropati dva, ki sta se kljub vsemu temu odločila, da svojo ljubezen proslavita z nami, s svojimi najbližjimi, in jima s tem odvzameš del denarja, s katerim bi si lahko pokrila vsaj del stroškov, si zame izmeček prve klase. Ker nisi oropal samo nas, svatov, v največji meri si oropal njiju! Ne samo denarja, ta bo v končni fazi še najmanj važen, temveč čudovite izkušnje! Take, ki naj bi se zgodila samo enkrat v življenju in si vsi želimo, da bo perfektna.

In če danes še ljubezen in tovrstni dogodki niso sveti, kaj je?!? Se res svet samo še sebično vrti okoli nas samih? Preferiramo hiter zaslužek na škodo drugih? Je to res svet v katerem želimo živeti? Vzgajati otroke?

Zato, bi vsakogar, ki bi karkoli vedel o včerajšnjem dogodku ali podobnih pripetljajih (so se baje že pripetili) v okolici Vopovelj, zelo lepo prosila, če mi to sporoči. Vem, da so možnosti majhne, ampak… vseeno. Probam. Za njiju. Za nas.

Objava ne odraža njuno mnenje, mnenje mladoporočencev; me zanjo tudi nista prosila. Neprijetno situacijo bosta rešila tako kot vsako drugo do sedaj, z mislijo na dobrobit drugih. Onedva bosta pa že. Nekako. Tako kot vedno do sedaj, ker taka sta. Dobrosrčna, prijazna in radodarna. Zato me celotna stvar še toliko bolj jezi!
Tudi mi bomo že. Nekako. Ker nimamo druge izbire. Niti en od nas.

In če slučajno ne izvem nič, vas lepo prosim, bodite pozorni in pazite, da se vam ne pripeti kaj podobnega. Stvar je bila dobro organizirana in izvedena z namenom, ker so pobrali samo gotovino in to takrat, ko so vedeli, da ne bo noben pozoren. In kot smo izvedeli od kolektiva, ni bilo prvič. Se človek vpraša, zakaj nas lastnik na to ni opozoril?!? Opozorite prijatelje, družinske člane, kogarkoli za katerega veste, da se bo poročil na tej lokaciji. In jim zaželite vso srečo in ljubezen tega sveta!

Stremimo k ljubezeni in solidarnosti, in ne k sebičnosti in koristoljubju!

Hvala.

#update Lokacija poroke: SKEDENJ 2Ko se Ta veseli dan naslednje jutro spremeni v nočno moro…Včeraj smo na posestvu…

Objavil/a Maja Črnologar dne Nedelja, 28. junij 2020

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.