Zanimivosti

RESNIČNA ZGODBA! V mladosti zavrnila revnega fanta, čez nekaj let sta se srečala….

Konec zgodbe je presenetljiv in vam bo dal drugačen pogled na stvari.

Kaj je tisto, kar iščete pri parnerju? Ko sem bila majhna, sem iskala fanta, moškega, ki mi je bil lep, privlačen. Ki me je znal nasmejati. Če pogledam nato, sem si vedno želela imeti moškega, ki me bo imel rad, ki bo imel rad najine otroke in se bo postavil za nas.

Ampak nekateri živijo ob drugačnih vrednotah. Vrednota kot je denar na prvem mestu, pa dostikrat ne prinese sreče.


LJUBEZENSKA ZGODBA:

“Fant, ki je bil zelo reven – je bil zaljubljen v punco, z bogatim in vplivnim očetom. Nekaj časa sta hodila, čutil je da je ona prava.

Njegova ljubezen je bila velika, tako zelo, da jo je moral nekega dneva zaprositi. A punca mu je odvrnila: “Tvoja mesečna plača je enaka kot moji dnevni stroški. Kako si lahko misliš, da bi se kdajkoli poročila s tabo? Nikoli se nebi mogla…nikoli te nebi mogla resnično ljubiti. Pozabi name in si najdi nekoga, ki je na tvoji ravni.”

Bolečina, ki jo je nosil v srcu je bila velika. A ni je mogel pozabiti.

Po 10 letih sta se srečala v nakupovalnem središču.

Seveda ga je takoj prepoznala in ga vprašala: “Hej! Kako si?” Ter takoj zatem začela govoriti o njenem dobrem življenju: “Zdaj sem poročena z zelo pametnim fantom, njegova plača pa je 15.700€ na mesec. Kdo bi se kosal s tem?”

Fant je bil žalosten, razočaran nad dekletom, ki ga je nekoč tako zelo ljubil. Zadržal je solze, rekel ni nič.

Nekaj trenutkov je minilo, nato pa je njeni mož prišel do nje in takoj prepoznal fanta, s katerim je njegova žena govorila. “Gospod! D-dober dan! Vidim, da ste spoznali mojo ženo!”

“Dober dan tudi tebi, gospod…? je odvrnil nekoč reven fant…

“Gospod Carter!”

Mož se je obrnil k svoji ženi in ji povedal: “Rad bi, da spoznaš mojega šefa. Ima 100 milijonsko podjetje in sedaj skupaj delamo ne velikem projektu!”

Ženska je bila presenečena, ni zmogla niti besede.

“No, gospod Carter. Na žalost moram iti…mi je pa bilo lepo vas videti! Imejte lep dan še naprej!”

Ženo je nato vprašala svojega moža, še vedno ni verjela, kaj se je pravkar zgodilo: “To je tvoj šef?”


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.