Zanimivosti

V Sloveniji bankomati, ki vam poberejo ogromno provizijo: IZOGIBAJTE SE JIH!

Pri Zvezi potrošnikov Slovenije so izdali opozorilo.

Pojavili so se namreč bankomati iz Združenih držav Amerike. Podjetje Euronet je svojo mrežo razširilo tudi na Slovenijo.

Pri ZPS so povedali:

”Zakaj novega ponudnika bankomatov nismo veseli? Zaradi visokih dodatnih nadomestil in slabih menjalnih tečajev, ki uporabnike konkretno udarijo po žepu.”

”Izognite se Euronetovim bankomatom. V Sloveniji dvigujte denar na bankomatu svoje banke (brezplačno) ali na bankomatu druge slovenske banke (provizija okrog pol evra oziroma brezplačno pri določenih bankah).”


O visokih stroških Euronetovih bankomatov so sicer že večkrat pisali, a le v povezavi s tujino.

”Od sedaj moramo biti pozorni tudi pri nas. Enega od Euronetovih bankomatov smo opazili v središču Ljubljane. Kot kaže smo postali dovolj turistični in zato zanimivi tudi za ponudnika, ki je znan po tem, da bankomate postavlja v mestna središča in na druge turistične točke, pogosto na popolnoma neprimerna mesta.”

Obvestimo o tem opozorilu tudi med prijatelje in družino.

Ne pustimo, da nas nategujejo požrešni Euronetovi bankomati.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.