Zanimivosti

VEGANKA tožila sosede, ker so pekli meso na žaru: Primer je prešel na sodišče!

Primer je končal na sodišču.

Večina ljudi se prepira s sosedi zaradi preglasne glasbe ali parkirnega prostora, ena ženska pa je šla še korak dlje.

Svoje sosede je tožila, ker so na dvorišču pekli žar.


Avstralka Cilla Carden je za 9 News povedala, da jo je frustrirala odločitev njenih sosed, da bodo zunaj pekli meso in da zaradi tega ni mogla zapustiti hiše.

“Tja so ga postavili, zato da voham ribe. Ne morem ven na svoje dvorišče. Mislim, da so to storili namenoma, “je dejala.

Dodala je, da jo je motil tudi vonj cigaret in hrup otrok, ki so igralo košarko, zato jih je prijavila policiji, primer pa je končal na sodišču, kjer so tožbo zavrnili, poroča The Evening Standard.

Carden se še vedno namerava boriti za pravičnost z vsemi zakonitimi sredstvi, ljudje na internetu pa se iz tega norčujejo.

Konkretno, v njeno čast so organizirali “grillanje”, dogodek so objavili na facebooku. Svoj prihod je potrdilo že več kot 4.000 ljudi.

“Prinesite svoje žemljice za hot-dog. P.S.: Veganov ne bo” piše v opisu dogodka.


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.