Zanimivosti

VIDEO: Jelinčič vprašal Janšo: “Imajo najvišje plače, pa grejo ob 12 na tržnico po solato?”

Posnetek Jelinčičevega vprašanja na 21. redni seji DZ:

”Kako je mogoče, da nekateri dobivajo take denarje, pa ravno v njihovih sektorjih je največ napak, največ čakalnih vrst, največ nerešenih sodnih problemov, največ problematike, ob tem, da imajo neskončno časa za to, da lahko gre potem tudi večina gospa, predvsem gospa s sodišča, že ob 12h na tržnico po svežo solato.”

Odgovor Janše pa:

”Korekcije so nujne in namen te vlade je v skladu s policijsko pogodbo, da storitveni del javnega sektorja, se pravi, da tisti del javnega sektorja, kjer je zelo težko delati neposredne primerjave, urejamo posebej, administrativni del, ker je to lažje, pa ohranimo kot enoten plačni sistem.”

21. redna seja DZ – ustno vprašanje PV

Ustno poslansko vprašanje premierju Janez Janša v zvezi s plačami določenih javnih uslužbencev.21. redna seja DZ, 19. 10. 2020Vir: RTV Slovenija

Objavil/a Zmago Jelinčič Plemeniti dne Ponedeljek, 19. oktober 2020

 

Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.