in

VIDEO: “KAJ TE TI POTRČ DELAŠ NA ŠVEDSKEM?” Poglejte njegov odgovor!

Marko Potrč se znova javlja iz Švedske. Poglejte, kaj počne tam.

»KAJ TE TI POTRČ DELAŠ NA ŠVEDSKEM?«
Takšni in podobni komentarji so me včasih nasmejali, priznam. Občasno sem se tudi prijel za glavo in v smehu odkimal vmes. To pa zato, ker se navzven ne vidi, koliko neprespanih noči in DA, rekel bom brez pretiravanja, tudi pregaranih dni, se skriva za projekti, ki se potem marikomu zdijo samoumevni. Skoraj kot od »boga poslani« oziroma dani.
Pa seveda niso. Že samo, da lahko vsaj poženeš katerokoli zadevo dandanes, je potrebno vložiti nešteto ur dela, energije oziroma volje in tudi goro odpovedovanja. Ob tem pa je še zmeraj veliko tveganje za nas, ki nimamo določenih botrov, saj je od naših odločitev odvisna eksistenca naših družin.
Pa ne razumet narobe. Kot rad rečem, to ni »jamranje«. Če 100% verjameš v to, kar počneš, ti to ni težko. In toliko bolj si ponosen na dosežke po poti, ko se kakšna odločitev izkaže za pravilno. Recimo, ko uspeš prepričati partnerje, da pridejo krepko naproti in omogočijo maksimalno ugodne pogoje za uporabnike v Sloveniji. Ali pa, ko vidiš, da ljudje dojamejo, da lahko dobijo nekaj, kar bo dejansko naredilo korist telesu, namesto cenenih izdelkov s škodljivimi aditivi in iz nekakovostnih sestavin/surovin. Ko razumejo in cenijo razliko v kakovosti.
Osebno sem mnenja, da nihče ne bi smel sprejemati kompromisov, ko gre za z d r a v j e.
Tukaj je en kratek vpogled v zakulisje naše aktualne poti na Švedskem in naših prizadevanj. Menim, da je ogromna razlika med tem, ali zgolj govoriš oziroma prepričuješ ljudi z drago plačanimi oglasi, ali pa greš na teren in pokažeš od blizu. A za to moraš najprej seveda dejansko imeti kakovostne izdelke. Ker mi to imamo, se izplača prevoziti vsak kilometer in preživeti vsako izmed tistih mnogih ur na cesti.
Takšni kičasti dnevi in kdaj pa kdaj sreča z namestitvijo pa je tudi neke vrste nagrada. To pa je, če želite tako, morda potem »od boga poslano«.
p.s.:
Če vas ne zanima, kako in kaj delamo, preprosto odsrfajte po fejsbuku naprej. Hvala.

VIDEO: Slovenec si je postavil izziv: Poskušal je pojesti kar 100 Chicken McNuggetsov!!

VIDEO: Kako poteka vsakdan bodybuilderja, zmagovalca Arnold Classic tekmovanja?