Zanimivosti

VIDEO: Marko Potrč o dogajanju na Švedskem, poglej kako tam poteka vsakdan!

Marko Potrč objavil posnetek iz Švedske. Kako tam poteka vsakdan? Poglejte si video, ki ga je Marko objavil na Facebooku, ob videu pa zapisal:

“FROM SWEDEN WITH LOVE 🇸🇪
Hvaležen sem, da lahko moja otroka, ta čas, ko smo tukaj, normalno obiskujeta šolo. Učiteljice so zlate, prijazne. Šolski sistem je zelo dobro organiziran. Otroka si širita obzorje in se ob vseh predmetih učita še nov jezik. Seveda pa ob tem pogrešata šolo doma. Sošolce, prijatelje doma. A tudi, če bi se danes vrnili domov (če moji projekti tukaj seveda ne bi bili več v teku), tega ne bi imela. To za naše, slovenske otroke ne obstaja. Bilo jim odvzeto. V Sloveniji so otroci oropani šole, sošolcev, prijateljev… otroštva.
To ni solidarnost!
Medtem, ko se v Sloveniji (če uporabim besede zdaj že nekdanjega govorca) malce “hecamo” z napovedjo prepovedi oddaljevanja od doma več kot 50m, pa je na Švedskem tako. Tukaj je za starša iz Slovenije eden najlepših zvokov otroški smeh in vrisk.
Posnetek je nastal pred tremi dnevi.”


Klikaj.si - Zabavni posnetki, zabavni video, smešni video, zabavne galerije, viralno

Zabavni posnetki, vsak dan doza zabavnih vsebin. Posnetki iz sveta zabave, viralni posnetki, posnetki iz sveta športa, zanimivosti, galerije zabavnih in zanimivih fotografij. Med prispevki se najdejo tudi DIY posnetki, domači posnetki iz Slovenije in sosednjih držav. Najdete nas na Facebooku in Instagramu.